Extra dusch

Båda stallen jag var på alltid på ridvägen hem så spöööregnade det. Jag bytte om två gånger idag för att jag var alldeles dyblöt. idag var en deppdag allting gick bara halvt knasigt, vill ha ooooordentligt med värme just nu!
Nu vill jag bara sova för att orka med dagen i burger king imorgon. Hoppas ni har haft en trevlig midsommar idag trots regnet! kram


Jag och carro!

Midsommarafton

Firar ändå inte det hehe så det blir en vanlig dag för mig. Jag ska ut till pållarna nu och rida och sen träffa min koompis. vaknade tolv idag, herregud säger jag bara hur jävla skönt som helst. Nu ska jag cykla iväg på min alvedoncykel(som faktiskt inte är snodd ) till stallet! Puss

Skit vad mycket jobb

Idag har jag jobbat från klockan åtta på morgonen till halv elva på kvällen, snacka om mycket jobb. Förlåt om mitt eviga tjatande om jobben men det här är helt sanslöst. LÄNGTAR till min semester!!!
Idag var lägret slut för alla barn, åh de är så underbara haha alla kramade om mig och sa att de älskade mig.. ÄLSKAR DE MED!!  Nästa vecka  blir det nya läger och nya barn och nya namn hehe ännu en gång det här namnlärande. Det är svårt det här! Imorgon eller snarare idag är jag ledig, så jag har lite saker att fixa och så! Banken hästen papper ja allt möjligt.
Nu ska jag prata lite i telefon med en viss person, taake care och godnatt!!
Visa fler inlägg