Bara göööör det!

Haha nu är filmen färdig och imorgon spelas den upp inför alla på julafton. Tanken var väl att  jag skulle lära mig redigera denna film (det var därför vi gjorde den) men det blev inte så. Äsch jag får lära mig själv istället haha och skypa eller whatsuppa med Nora istället om jag behöver hjälp med min asienresavideo.
 
Nu är det mindre än 4 dagar kvar till resan. Känner mig lite smått panikad. Mycket att göra, många och träffa. Måste hinna med ögonfransarna och naglarna inna jag åker, även fast jag gjorde naglarna för 2 veckor sen så vägrar jag ha naglar som är 6 veckor långa när jag är tillbaka. Jag vill inte ta risken att någon går sönder för att den är så lång. 
Jag skäms över att säga det här men har fortfarande inte tränat ett dugg.... Jag får inte ut min röv till gymmet och jag fattar inte varför? Det är så himla svårt att komma igång igen och nu med all julmat och godis man kommer proppa i sig.. puuh måste gå iväg. Jag kanske kan försöka ta mitt första pass imorgon, jag vet ju att när jag har tränat färdigt efter första gången blir jag bara så taggad till nästa gång. Så det är bara den där första gången jag måste göra det..
 
En bild på mig under filmingen!
 
 
 
/  Leila Abou-Dabous