Shame on me

Bad update i know. Skyller på att jag inte har haft internet i telefonen och att datorn är på lagning! Äsch så är det! 
Städar och fixar hemma just nu innan mäklaren kommer och tar lite kort! Ska bli spännande o se om de lyckas ta lite fina kort.
 
Haft en hel dessa dagar, varit ute i Berns på Melissas möhippa i lördags, säkert 6 månaders sist jag var ute! Har glömt bort att bara en drink kostade 150:- dyrt! Men tur att vi hade kul iallafall! 
 
Dags att åka iväg o jobba innan jag och min man dödar varandra. Ska försöka hålla er uppdated här! 
 
 
Lunchat med gubben idag!
 
/ Leila Abou-Dabous
 

Snart!

Jobbar som sagt denna vecka och nästa för att täcka upp 2 stycken som är på semester. Så idag blev en ledig dag i solen, var och tränade på morgonen med Buggo och sen åkte vi och picknickade vid vattnet nära oss med lite sallad var! 
Ena sekunden har jag fleecetröjan andra bara linnet, det var så skumt för vädret skiftade verkligen i 10 sekunders intervaller!  
 
Inte klaga! Åker en månad i januari med min syster och man till Sydafrika och sedan till Thailand för att öluffa! Åh vad jag längtar ❤️ 
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Yay!

Fan nu börjar jag se lite resultat! Bilderna gör inte det rättvist, jag hittar bara ingen bra vinkeln att ta kort ifrån! Ska testa mig framåt. Idag tränade jag bröst, rumpa och mage. Planen var bröst och triceps, men det är svårt att träna med sin man när man inte alltid kommer överens. :)
 
 
/ Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg