TRÄNING

Jag har äntligen tagit tag i träningen, typ tränat igår och idag. Haha så jag hoppas att det fortsätter. Jag har skaffat mig ett 24/7 gymkort så jag kan träna närsomhelst på dygnet. Plus att jag och Buggo kan börja träna tillsammans. Jag kan ju inte maskinerna så bra och hur jag ska lägga upp schemat vilka muskler ska tränas med vilka osv.. Så nu jäklar blir det real DEAL! Det enda jag behöver styra upp nu är vad jag ska äta. Som idag tillexempel blev det 4 korv med BRÖD efter träningen. Det är verkligen så fail så det finns inte. Jag tycker om god mat verkligen, men jag orkar inte tillaga det. Har hur mycket färskt och grönt hemma och så blev det ändå korv.
Jag behöver nog göra ett matschema, ett som jag verkligen planerar i minsta detalj. För annars blir det så att man aldrig veta vad man ska göra och hålla på så där tills man ska laga och handla så har halva dan gått.
 
När nu fixar jag det här!!
 
/ Leila Abou-Dabous 

Suck

Vissa dagar är inte alltid lika roliga som andra, tur att jag har dessa underbara djur som fyller mina dagar med glädje.
Rakade missemannen idag, och fan han såg bra mycket nöjdare ut efter. Han fäller ju något extremt, och nu ska pälsen försöka hållas i trim fram tills att den växer ut. Försökte få honom att se ut som ett litet lejon, men det är inte enkelt att raka en katt :)
 
 
/Leila Abou-Dabous

Aktiveringsleksak

Fyndade denna på hööks. Har ju ingen aktiveringsleksak alls till eddo. Så godis galen som Eddie är så fattade han direkt, hur han skulle få fatt godiset om han drog runt dessa. Kul var det iallafall :)


 
/Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg