Kunskap är makt!

 
 
Livet börjar kännas bättre nuförtiden! Sen jag köpte datorn så har det börja rulla på ordentligt, jag ska öppna upp mitt företag och hemsidan och håller på och planerar för fullt! Med hjälp av datorn såklart! Jag har anmält mig till sommarmatte, just för att fräscha upp mina mattekunskaper så jag kan göra högskoleprovet igen till höst!(jag fick 0,65 i vårterminens högskoleprov)
Och så har jag även anmält mig för att börja plugga engelska i höst på högskola! Engelskan är så kraftig dominerad i den här världen, och med tanke på att jag inte vill bo i Sverige resten av mitt liv så kan det vara bra och kunna engelskan lite mer avancerad än det man lär sig på gymnasienivå.
Jag ska beställa hem en hel del böcker, en hel del som stärker min entreprenörskap. Kunskap är MAKT!
Kommer bli så sjukt kul, jag ser äntligen fram emot framtiden! Det finns så mycket att göra, så mycket att starta och jag har äntligen insett det!
 
Jag kommer troligtvis jobba mer till höst, då granngårdens butiker ska byggas om och ska starta ett ombyggnationsteam där jag ev. ska vara med i!
Det är ett par butiker i höst som ska byggas om i Sverige och det innebär att man är borta 1-2 veckor i taget! Jag älskar att bygga om och fixa snyggt i hyllorna, så det här jobbet(om jag nu får det) kommer passa mig perfekt!
 
Jag satsar STORT och jag vet att jag kommer lyckas!
Min framtida hus och utsikt
 
 
 
/Leila Abou-Dabous

Jobbet

 
Idag kom mitt gamla jobb Akalla 4H-gård till mitt nya jobb och visade upp djuren!
De hade med sig minigrisarna, en get, får, ankor, kaniner och såklart ponnysarna som barnen fick rida på! Det var supermysigt! Blev bara liite regn och övergick sedan till sol, så lite tur hade vi/dem!
 
 

/Leila Abou-Dabous
 
 

NY DAG!

Vad skriver man om? Jag lägger upp en bild på min lilla hjärtfis istället!
 
Eddie den senaste julafton <3
/Leila Abou-Dabous
 
 
 
Visa fler inlägg