Vilket matbord..

Tredje dagen utan träning, hatar att inte hinna dit. Eller jo jag hinner om jag åker vid 21 på kvällarna men det är på tok försent.
Jag har börjat se fram emot allting nu, och då menar jag inte längre in i framtiden utan här och nu. Imorgon jobbar jag heldag men på måndag är jag ledig. Och då ser planen ut sådan att jag ska handla hem gardiner, leta efter ett matbord, hinna prata med företaget som ska fixa hemsidan, hästarna, städa hemmet och lite smått och gott. Då ska jag verkligen planera in dagen!
 
 
Lite bilder på bord och stolar jag blev förtjust i. Dessa kommer från trademax!
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Ännu mer stress

Helsikes morgon... Buggo totalvägrar att köra mig till stallet innan han åkte till jobbet (det tar ungefär 10 minuter för honom) så jag promenerade dit och tillbaka, det tog nästan 2 1/2 timme. SKITFÖRBANNAD. Så halvt ihjäl stressad imorse eftersom att jag började 12.15. Men jag hann ändå med rätt så bra, en pastasallad som lunch och matlåda hann jag fixa på 10 minuter. Och en häst hann bli riden! Ibland blir det bra effektivitet. 
 
Massor av skitmat har jag ätit idag. Men ibland är det så och jag orkar inte älta över det. Det blir fortsatt träning och jag ska fixa ett riktigt matschema till mig så att jag har någonting att följa, blir så mycket enklare.
 
Nu dags att inta sängen!
 
Eddie ÄLSKAR sitt pälstäcke!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous 

Dagen fortsätter!

Okej mitt strukturella jag har inte riktigt infallit sig ännu. Jag skriver inte riktigt ner vad jag vill göra under dan för att hinna med, men jag går igenom i mitt huvud vad jag vill få gjort. 
Tänk, ett blogg inlägg hinner jag med också innan jobbet. :)
 
Idag skippar jag träningen, eftersom att jag kommer bli alldeles för stressad. Jag vill hinna gå igenom mina mail och hitta den som ska utveckla min sida - min affärside. Och så blir det någon enkel matlagning, jag hade tänkt mig fiskpinnar och potatis. Det är enkelt, går snabbt och är gott! 
 
Jag gjorde proteinpannkakor imorse, superenkelt! Istället för att ha i vetemjöl så byter du ut hälften mot proteinpulver istället! Mums! Det är sånna här grejer som jag måste lära mig att göra, få lite rutin på. Lite bättre mat/frukost! Det är först då jag kommer se en ordentlig skillnad på kroppen. Jag känner ju tillexempel att jag har magmuskler, men jag har lite fett framför som inte visar fram musklerna. Sen ska jag säga att jag har ätit en hel del onyttigheter. Bara häromdagen åt jag 2 stora godisnappar, en bulle, en kexchoklad och 2 kokosbollar. Det är mitt småätande som måste upphöra. Men en annan bra vana har jag fått till och det är att jag har börjat äta mer frukt. Förhoppningsvis blir mitt småätande bara frukt snart! :)
 
Nu måste jag jobba lite och sen åka till mitt jobb! Eller jag, jag bor så nära så typ snarare gå till mitt jobb :)
 
Majlo är här på besök i 3 dagar! Hundarna ska alltid fåna sig på bild såklart!
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 
 
Visa fler inlägg