Dagen fortsätter!

Okej mitt strukturella jag har inte riktigt infallit sig ännu. Jag skriver inte riktigt ner vad jag vill göra under dan för att hinna med, men jag går igenom i mitt huvud vad jag vill få gjort. 
Tänk, ett blogg inlägg hinner jag med också innan jobbet. :)
 
Idag skippar jag träningen, eftersom att jag kommer bli alldeles för stressad. Jag vill hinna gå igenom mina mail och hitta den som ska utveckla min sida - min affärside. Och så blir det någon enkel matlagning, jag hade tänkt mig fiskpinnar och potatis. Det är enkelt, går snabbt och är gott! 
 
Jag gjorde proteinpannkakor imorse, superenkelt! Istället för att ha i vetemjöl så byter du ut hälften mot proteinpulver istället! Mums! Det är sånna här grejer som jag måste lära mig att göra, få lite rutin på. Lite bättre mat/frukost! Det är först då jag kommer se en ordentlig skillnad på kroppen. Jag känner ju tillexempel att jag har magmuskler, men jag har lite fett framför som inte visar fram musklerna. Sen ska jag säga att jag har ätit en hel del onyttigheter. Bara häromdagen åt jag 2 stora godisnappar, en bulle, en kexchoklad och 2 kokosbollar. Det är mitt småätande som måste upphöra. Men en annan bra vana har jag fått till och det är att jag har börjat äta mer frukt. Förhoppningsvis blir mitt småätande bara frukt snart! :)
 
Nu måste jag jobba lite och sen åka till mitt jobb! Eller jag, jag bor så nära så typ snarare gå till mitt jobb :)
 
Majlo är här på besök i 3 dagar! Hundarna ska alltid fåna sig på bild såklart!
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous