Bilder!

Äntligen har jag lite nya bilder. Jasmina hängde med ut idag och hon fotade när jag red och höll på med hästarna! Tur det för nu har jag lite o visa er. Har en barbacka sadel som jag har fått låna, de är ju så smidiga?! Passar alla hästar och jag sitter så himla bra i den! Varför har jag inte tänkt på att ha en sån tidigare. Formar sig bra efter hästen hur den än musklar sig. Kanske ska köpa den här jag har nu bara för att ha liksom, om det skulle dyka upp en häst sådär till mig från tomma intet? Haha, vem vet.
 
 
Vi börjar med dessa två, annars blir det tråkigt! :-)
 
 Jag satte såklart inte på mig några ridbyxor, därför åker byxorna upp hela tiden.
 
Vet inte riktigt vad jag håller på med där med handen, haha.
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Snart där

2 dagar kvar tills flytt! Jag längtar till att äntligen få komma in i vår lägenhet! Så spänd på hur jag ska inreda och fixa där! Jag ska prova på ett nytt tema och det är färgen vitt! Alla bilder jag ser på nätet på hur folk har inrett lägenheterna så känner jag att vitt ser mest lyxigast ut. Men det ska ändå vara enkelt och inte för mycket grejer! Yay! Synd att jag bara är ledig på torsdag när jag flyttar och sen jobbar jag 10 dar irad! Och om 2 veckor åker jag till värmdö och bygger om deras butik! Och så har jag hästarna och Eddie som också vill ha tid! Men jag ska inte stressa, lägenheten får ta sin tid annars blir det ingen bra! :-)
 
Igår blev första ridturen för mig på ja jag vet inte hur längesen det var jag red sist, red bara i skogen på fuxen i cirka 15 min. Allra första ridturen på henne här och så rider jag ut haha. Hon har ju inte heller blivit riden på länge så hon var nojig för allt. Hon hörde något i skogen och flög upp i luften och in i buskarna en gång och jag lyckades ändå hålla mig kvarpå sadeln! :-) 
Det här är kul, jag har verkligen saknat hästarna sen jag sålde dem. Men om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte om jag skulle vilja köpa en häst igen. Det känns lite annorlunda med dessa, eftersom att de inte är mina och när jag sen reser i december så åker de hem igen och där försvinner mitt ansvar över dem. Det känns som en lättnad att man inte är fast, man är inte bunden och du kan göra lite som du vill. Kan bero på att jag en dag vill flytta från det här landet, vart? Det vet jag inte än, men det är lite därför jag inte vill ha något som håller mig kvar här. 
 
 
Dags o åka o träna, ciao!
 
Såhär söt kan ens bebis se ut! <3
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Vilse!

Det är så typiskt mig, jag hittar aldrig och kommer alltid vilse. Idag provade jag en ny runda i Hässelby, kom fram till vattnet och promenerade längst med vattnet i en fantastik promenadslinga. Dags att vända hem sen, svänger in i en väg och tänker att det här kommer att runda upp hela vägen och så kommer jag snart hem. Nej, så var det inte. Jag kom vilse såklart. Min lilla promenad tog 2 timmar, men ett par kalorier blev vi av med och träningen på gymmet skippade jag för det blev ändå lite träning på powerwalken där.
 
Mobilens kamera är fortfarande död, letar efter ny tel!
 
 
/ Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg