Snart där

2 dagar kvar tills flytt! Jag längtar till att äntligen få komma in i vår lägenhet! Så spänd på hur jag ska inreda och fixa där! Jag ska prova på ett nytt tema och det är färgen vitt! Alla bilder jag ser på nätet på hur folk har inrett lägenheterna så känner jag att vitt ser mest lyxigast ut. Men det ska ändå vara enkelt och inte för mycket grejer! Yay! Synd att jag bara är ledig på torsdag när jag flyttar och sen jobbar jag 10 dar irad! Och om 2 veckor åker jag till värmdö och bygger om deras butik! Och så har jag hästarna och Eddie som också vill ha tid! Men jag ska inte stressa, lägenheten får ta sin tid annars blir det ingen bra! :-)
 
Igår blev första ridturen för mig på ja jag vet inte hur längesen det var jag red sist, red bara i skogen på fuxen i cirka 15 min. Allra första ridturen på henne här och så rider jag ut haha. Hon har ju inte heller blivit riden på länge så hon var nojig för allt. Hon hörde något i skogen och flög upp i luften och in i buskarna en gång och jag lyckades ändå hålla mig kvarpå sadeln! :-) 
Det här är kul, jag har verkligen saknat hästarna sen jag sålde dem. Men om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte om jag skulle vilja köpa en häst igen. Det känns lite annorlunda med dessa, eftersom att de inte är mina och när jag sen reser i december så åker de hem igen och där försvinner mitt ansvar över dem. Det känns som en lättnad att man inte är fast, man är inte bunden och du kan göra lite som du vill. Kan bero på att jag en dag vill flytta från det här landet, vart? Det vet jag inte än, men det är lite därför jag inte vill ha något som håller mig kvar här. 
 
 
Dags o åka o träna, ciao!
 
Såhär söt kan ens bebis se ut! <3
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous