Lördag!

Puh är helt slut! Orkar inte ens röra mig mot köket för att fixa en smoothie, är hungrig och sötsugen så en nyttig smoothie ska nog göra susen! Buggo min käresta man kom hem idag med typ 2 kilo av mitt favoritlösgodis, jag ville bara gråta haha fick i mig några stycken innan jag började må illa typ. Är velig på om jag ska äta upp de snabbt, spara de till min brorsa som garanterat äter upp de när vi är borta eller om jag ska ta med mig lite till resan! Haha det känns som man ändå kommer käka glass, sötsaker och en massa skräpmat där borta. Det blir liksom alltid så på semester, man äter och mår bra! 
 
Har varit och handlat kläder nu till resan! Snacka om att ändra min klädstil har det blivit haha, det har blivit mer åt det "classigare" hållet. Ska försöka ta några spegelselfies med alla nya kläder!
 
 
Jag idag efter jobbet, känner mig helt trött och sliten. 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Mat!

Bara tre dagar kvar och så är vi iväg! Det känns verkligen inte som att vi ska åka iväg på semester på måndag, känns jätteskumt haha. Igår var jag och Buggo och provade lite kläder till resan och när vi hade tagit lite plagg till mig och jag var i omklädningsrummet och skulle byta om så insåg jag hur mycket jag har lagt på mig runt mage och sidorna när jag tittade på mig själv i speglarna... Det är ju ett helt annat ljus på provrummen än vad man har hemma. Buggo ba ja jo lite större har du blivit haha. Men jag inser att det är helt sjukt vad dåligt jag ätit senaste 2 veckorna, bara för att nämna lite så har jag ätit glass, kakor, vitt bröd med massor av smält ost på, pasta med extra mycket grädde etc etc.. Alltså så sjukt mycket dåligt, jag tänker att äsch lite sånt här skadar inte men jag märker ganska snabbt att jag svullnar upp snabbt av mycket skit mat. Självklart ska man äta dessa med men med måtta och inte som jag har gjort och bara frossat i mig en massa.
Så idag har jag ätit typ sallad. Nä haha havregrynsgröt, tonfisksallad, pastasallad(fullkorn och väldigt lite pasta) och nu blir det tacos med Buggo. Jag får hårddieta mig med mat lite nu när det är sån press fram tills vi åker. Eller ja ni förstår kanske, lite mer åt det hälsosamma hållet.
 
Dubai! Here we come!
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Sjukt det där!

När jag är ledig så hinner jag typ inte blogga, det är så jäkla skumt för jag hinner ju på riktigt men jag fattar inte.. Så fort jag inte har planerat mina dagar så försvinner dagen snabbare på småpill som man inte riktigt vet vad det är ingentligen. Idag t.ex jobbar jag och börjar 12, och redan nu har jag hunnit blogga, långpromenad med Eddie, skickat iväg lite mail och fixat lite hemma och gjort iordning mig. Innan 12 liksom och då önskar man att jag kunde börja någon timme senare så man hinner med YTTERLIGARE mer grej. Sjukt det där hur man är, jag tror de flesta känner igen sig. 
Alla vi människor har en sak gemensamt och det är att vi alla är tilldelade 24 timmar per dag som vi själva bestämmer vad vi gör för. Det gäller verkligen att utnyttja den tiden än att slösurfa och bara hänga och göra ingenting. För livet är här just nu och den är på riktigt..
 
Iallafall såååå.... På måndag åker vi till Dubai, jag och min käraste man, en hel vecka blir vi borta. Känns som att vi nyligen kom från Thailand och nu åker vi på en snabbsemester såhär. Älskar det!! Det är cirka 35 grader där så troligtvis hinner man få en liten bränna så man är redo för sommaren här. 
Jobbar alla dar fram tills måndag, så jag känner mig lite stressad över att handla lite nya kläder till resan. Jag har inte så jättemycket fina "sommarkläder", eller inte sådär fancy fint ni vet. Bara kläder som känns som halvghettostil sommar typ. HM har fått in mycket fint har jag sett så några outfits ska jag nog lyckats hitta hoppas jag!
 
Hejhopp från min snarkande gosse
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg