Sjukt det där!

När jag är ledig så hinner jag typ inte blogga, det är så jäkla skumt för jag hinner ju på riktigt men jag fattar inte.. Så fort jag inte har planerat mina dagar så försvinner dagen snabbare på småpill som man inte riktigt vet vad det är ingentligen. Idag t.ex jobbar jag och börjar 12, och redan nu har jag hunnit blogga, långpromenad med Eddie, skickat iväg lite mail och fixat lite hemma och gjort iordning mig. Innan 12 liksom och då önskar man att jag kunde börja någon timme senare så man hinner med YTTERLIGARE mer grej. Sjukt det där hur man är, jag tror de flesta känner igen sig. 
Alla vi människor har en sak gemensamt och det är att vi alla är tilldelade 24 timmar per dag som vi själva bestämmer vad vi gör för. Det gäller verkligen att utnyttja den tiden än att slösurfa och bara hänga och göra ingenting. För livet är här just nu och den är på riktigt..
 
Iallafall såååå.... På måndag åker vi till Dubai, jag och min käraste man, en hel vecka blir vi borta. Känns som att vi nyligen kom från Thailand och nu åker vi på en snabbsemester såhär. Älskar det!! Det är cirka 35 grader där så troligtvis hinner man få en liten bränna så man är redo för sommaren här. 
Jobbar alla dar fram tills måndag, så jag känner mig lite stressad över att handla lite nya kläder till resan. Jag har inte så jättemycket fina "sommarkläder", eller inte sådär fancy fint ni vet. Bara kläder som känns som halvghettostil sommar typ. HM har fått in mycket fint har jag sett så några outfits ska jag nog lyckats hitta hoppas jag!
 
Hejhopp från min snarkande gosse
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous