Dagarna försvinner

Idag går jag in i vecka 24! Hon rör på sig lite då och då under dagarna och det börjar bli tydligare och tydligare för varje dag som hon rör sig. Min lilla skrutt där inne, tänk att hon kommer att bli våran dotter. Livet kommer att förändras helt och hållet när hon kommer ut! Troligtvis mer på gott än på ont och jag hoppas att jag och Buggo fortsätter och reser runt och gör allt sånt kul även fast hon finns med i våra liv,
 
Iallafall så är det sista natten här i Arvika, Värmland. Jag åker hem imorgon kväll med tåget tillbaka till Stockholm. Det har varit fantastiska dagar här med alla djuren och den friska luften ute på landet men det ska också bli skönt att komma hem igen. Jag får alltid en sådan energi efter att jag har varit här och känner att nu kan jag fan göra allt. Jag kommer igång med mina listor och hjärnan aktiveras på ett annat sätt än om jag är hemma och på mina rutiner. Typ jobb, laga mat, rasta Eddie och kolla mina serier. Fan jag behöver bryta mig ut från det (inte Eddie då) men det här "standard" livet om man nu kan kalla det så. Men just nu känns det som att det kommer dröja, dröja tills hon kommer och tills jag får ihop pengar gör och det ordentligt. Men jag är inte nöjd förräns första steget är gjort!
 
Lite bilder från dagen!
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Ute i skogen!

Hallå igen! Vette fan hur det går med mina uppdateringar om jag ska vara ärlig. Man glömmer bort sig själv som gravid, om man nu får skylla på graviditeten? Man är lite flummig och dagarna bara rusar förbi!
 
Iallafall så är jag i värmland just nu. Hälsar på min extrafamilj ute i skogen i Arvika. Vi har precis varit på hundutställning i Backamo denna helg med hennes frallor och det har verkligen varit ett guldläge att träna Eddie på såna här ställen med mycket hundar. Det gick sisådär, vissa hundar fick en utskällning och vissa brydde han sig inte om. Frallor är okej för hans del nu då de hade en utställning på söndagen fralla special och jag nog aldrig sett så mycket frallor som jag gjorde då.  Men efter att Eddie träffat på tusen frallor så slutade han bry sig om dem!
 
Jag blir kvar här i skogen fram till på onsdag kväll och åker då hem sen igen till det vanliga livet igen. Det är verkligen som två olika världar här i landet och sedan åka hem igen till lägenheten och jobbet och allt det där.
Men iallafall så ska jag försöka passa på mysa med alla tusen djur här som hon har, ja det finns en hel del olika djurater hemma hos de, plocka lite svamp i skogen och bara umgås så kommer jag att vara nöjd efter min lilla minisemester här. Jag ska försöka ta bilder, glömde dock min systemkamera hemma så blir bara kassa mobilbilder sådklart.
 
Här är jag i vecka 22, imorgon åker jag in i vecka 24!!
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Preggojag!

Onsdag idag och jag går in i vecka 22+1, eller jag gick in i vecka 22 igår. Sjukt vad tiden går så snabbt och att mer än hälften av tiden verkligen har gått. 
Jag vet inte riktigt när man ska börja införskaffa grejer till bebis igentligen? Det enda vi har just nu är bara en påse med lite bebisgrejer, men det är inget som funkar första tiden utan dessa är efter ett par månader. Jag vet inte faktiskt, allting känns bara så himla främmande. Är jag verkligen gravid? Haha så mycket som magen växer för tillfället just nu så är jag nog det men ändå så känns det konstigt. 
 
Jag är ju en väldigt aktiv person så jag rör mig oerhört mycket på jobbet och när jag är hemma så det blir ju inte så att jag sitter still och känner av bebisen. Men nu på kvällarna när jag ligger helt utslagen på soffan efter jobbet så känner jag hur det rör sig i magen, typ att det bubblar och rör runt sig. Typ bubblor av en lugnare version när man har gaser i magen men just nu så är jag inte dålig i magen på samma sätt, haha. Jag har inte riktigt känt någon ordentligt spark ännu eller så har jag men inte fattat att det är en spark.
Magen börjar stå lite mer och mer i vägen och jag har börjat få mer värk i nedre delen av magen, det är t.ex svårare att äta från vardagsrumsbordet eftersom den är lägre än matbordet och jag måste böja mer mot magen typ. 
MEN jag är glad att jag ändå är så frisk som jag är jämfört med många stackars bekanta som har varit tvungna att sjukskriva sig eftersom de har haft så mycket besvär. Jag skulle bli helknäpp av att inte kunna röra mig som jag ville och ha konstant ont, jag tänker på dem <3
 
Bild för cirka 10 dagar sen, magen är lite större nu ska försöka ta bilder med systemkameran istället!
 
 
/ Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg