Preggojag!

Onsdag idag och jag går in i vecka 22+1, eller jag gick in i vecka 22 igår. Sjukt vad tiden går så snabbt och att mer än hälften av tiden verkligen har gått. 
Jag vet inte riktigt när man ska börja införskaffa grejer till bebis igentligen? Det enda vi har just nu är bara en påse med lite bebisgrejer, men det är inget som funkar första tiden utan dessa är efter ett par månader. Jag vet inte faktiskt, allting känns bara så himla främmande. Är jag verkligen gravid? Haha så mycket som magen växer för tillfället just nu så är jag nog det men ändå så känns det konstigt. 
 
Jag är ju en väldigt aktiv person så jag rör mig oerhört mycket på jobbet och när jag är hemma så det blir ju inte så att jag sitter still och känner av bebisen. Men nu på kvällarna när jag ligger helt utslagen på soffan efter jobbet så känner jag hur det rör sig i magen, typ att det bubblar och rör runt sig. Typ bubblor av en lugnare version när man har gaser i magen men just nu så är jag inte dålig i magen på samma sätt, haha. Jag har inte riktigt känt någon ordentligt spark ännu eller så har jag men inte fattat att det är en spark.
Magen börjar stå lite mer och mer i vägen och jag har börjat få mer värk i nedre delen av magen, det är t.ex svårare att äta från vardagsrumsbordet eftersom den är lägre än matbordet och jag måste böja mer mot magen typ. 
MEN jag är glad att jag ändå är så frisk som jag är jämfört med många stackars bekanta som har varit tvungna att sjukskriva sig eftersom de har haft så mycket besvär. Jag skulle bli helknäpp av att inte kunna röra mig som jag ville och ha konstant ont, jag tänker på dem <3
 
Bild för cirka 10 dagar sen, magen är lite större nu ska försöka ta bilder med systemkameran istället!
 
 
/ Leila Abou-Dabous