Ute i skogen!

Hallå igen! Vette fan hur det går med mina uppdateringar om jag ska vara ärlig. Man glömmer bort sig själv som gravid, om man nu får skylla på graviditeten? Man är lite flummig och dagarna bara rusar förbi!
 
Iallafall så är jag i värmland just nu. Hälsar på min extrafamilj ute i skogen i Arvika. Vi har precis varit på hundutställning i Backamo denna helg med hennes frallor och det har verkligen varit ett guldläge att träna Eddie på såna här ställen med mycket hundar. Det gick sisådär, vissa hundar fick en utskällning och vissa brydde han sig inte om. Frallor är okej för hans del nu då de hade en utställning på söndagen fralla special och jag nog aldrig sett så mycket frallor som jag gjorde då.  Men efter att Eddie träffat på tusen frallor så slutade han bry sig om dem!
 
Jag blir kvar här i skogen fram till på onsdag kväll och åker då hem sen igen till det vanliga livet igen. Det är verkligen som två olika världar här i landet och sedan åka hem igen till lägenheten och jobbet och allt det där.
Men iallafall så ska jag försöka passa på mysa med alla tusen djur här som hon har, ja det finns en hel del olika djurater hemma hos de, plocka lite svamp i skogen och bara umgås så kommer jag att vara nöjd efter min lilla minisemester här. Jag ska försöka ta bilder, glömde dock min systemkamera hemma så blir bara kassa mobilbilder sådklart.
 
Här är jag i vecka 22, imorgon åker jag in i vecka 24!!
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous