Still nothing!

Fortfarande ingen bebis! Haha känns som varje inlägg kommer vara såhär fram tills att hon är här! Idag är det 40+1 så jag har gått 2 dagar över tiden. Jag hoppas hoppas hon är kvar i magen tills nyår. Men man vet aldrig, det blir när det blir! Jag ska försöka se till så jag hinner fixa mina naglar också innan hon kommer, känns inte som att jag kommer ta det som en prio när hon är ute och jag lär troligtvis få halvt panik när naglarna ser misskötta ut och Buggo inte tycker att det är så viktigt som mig att få de fixade! :)
 
Bjuder på en bild på mig på julafton!
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Julafton

Ja då vart det julafton hos brorsan i år igen! Undrade lite innan om bebis skulle hinna fira detta år med oss men det gjorde hon inte! Det är kanske roligare när hon är 1 år nästa år och firar jul tillsammans med oss.
Imorgon är det min beräknade förlossningsdag 26:e december men som det står överallt så är det bara cirka 5% som föder på deras beräknade dag. Så jag gissar stort på att hon kommer vara försenad ett par dar någon vecka. Allting är färdigt här hemma nu och jag bara räknar dagarna, känner mig tyngre och tyngre och promenaderna med Eddie försöker jag variera med lite hjärntänk, mest i skogen då och låta honom spåra mycket godis som jag gömmer bland träd och stenar. Han fullkomligt älskar att spåra så imorgon tar jag med lite av Buggos köttbullar och går ut och spårar i skogen. Oerhört skönt eftersom att jag inte behöver hålla på så länge och han blir riktigt trött utav det = nöjd tjock gravid matte.
 
Bildbomd från igår!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

23 december

Nope ingen bebis ännu(som tur är)! Jag har bestämt att hon kommer i Januari så då får hon hålla sig i magen tills dess! :) 
Imorgon är det julafton hemma hos brorsan och ikväll är det uppesittarkväll hemma hos mamma! Jag missade det förra året och tänkte att i år ska vi inviga en ny tradition med uppesittarkväll med bingolotto! Hur kul som helst! 
Speciellt nu när jag inte jobbar och kan göra så mycket och umgås massor med familjen, känns så himla annorlunda eftersom jag sedan 16 års ålder har jobbat oerhört mycket och inte alls haft kvalitetstid med familjen! Men annorlunda på ett bra sätt! :)
Julklapparna är packade och färdiga, i år så blir det bara julklappar till barnen.
 
Magen för tillfälligt! Jag tror inte att den blir så mycket större nu utan lägger sig mest längre ner.
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg