Vilken dag!

Vilken fantastisk dag! Jag och Eddie har varit ute och fotat lite, vi var ute i nästan 2 timmar. Det blev en promenad till gamla jobbet och tillbaka! Fotona är för Eddies instagramprojekt som ska sättas igång imorgon! Nu jävlar är det igång! Älskar att ha grejer för mig, sånt som JAG måste jobba med som är MITT eget! Eller det här är väl inte riktigt mitt projekt utan det är mitt och Noras! 
Det är så sjukt hur ens humör kan ändras så man nästan mår fantastiskt när solen tittar fram såhär! Sen blir jag extra taggad på allt, promenerar i solen och drömmer mig bort om min framtid åhh jag ser allting så tydligt!
 
Lägger upp fler bilder imorgon!
 
 
Eddies pose tar allt och alla! Här har ni modellen!
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 

Still in Stockholm!

Jag blev kvar hemma! Tågen var helt proppfulla från Stockholm C ut till Sveriges städer. Jag tänkt nog helt fel när jag var tvärsäker på att det skulle finnas massor av platser att åka ut till Värmland på en söndag. Eftersom jag tänkte att alla åker väl tillbaka till Stockholm efter helgen, men tydligen är alla i Stockholm och åker hem på söndagarna haha. Förvirrad människa här. Åker troligtvis nästa helg som jag är ledig istället,det blir lite bättre planering med grejer och sånt som jag ska ta med mig. Och sen måste jag boka tidigt eftersom jag har hund, så att jag får en sittplats där jag får ha Eddie. 
Men såna spontana resor är ju igentligen skitkul, synd att det inte gick den här gången. Ena dagen är man där och några timmar så är man många mil bort :) Fan haha tänker bara i framtiden när jag kommer kunna göra så! Kunna boka resor närsom och göra spontana grejer lite när jag vill. Men just nu önskar jag att jag hade bil för att känna mig lite friare, man är verkligen låst hemma och jag har inte ens ett sl-kort. Men jag hatar verkligen att åka kommunalt så alla dagar jag måste ha bil så tar jag den när Buggo är på jobbet. Skulle tippa på att jag får fixa bil om något år när den kan stå på företaget.
 
Igår handlade jag den efterlängtade tavlan till köket. Så nu är den väggen färdig iallafall, äntligen någon som verkligen är färdigt. Nu måste vi bara röra arslet mot Ikea och köpa matbordet som vi vill ha. Om cirka 2 veckor kommer de nya sofforna vi har köpt, så idag måste jag städa soffan vi har, ta bilder och lägga ut på blocket.
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Jag lever!

Bad update, vet inte riktigt vad som händer tiden bara rullar på?! Är ledig 3 dagar nu igår, imorgon och måndag och idag ringde en vän från värmland som ville ha dit mig så jag kunde rida ena hästen som ska säljas!
Så nu ska jag kika på biljetter till Värmland och hoppas jag hittar något MED hundplats, så att Eddie kan följa med såklart! Det blir jag, en stor fet sadel till hästen och alla mina grejer haha för 2 dagar. Återkommer imorgon bitti, tågresan tar ju 4 timmar enkelresan så har ju all tid i världen med att jobba och blogga och allt det! :)
 
 
Random bild från när vi var i Malaysia, just because!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg