Still in Stockholm!

Jag blev kvar hemma! Tågen var helt proppfulla från Stockholm C ut till Sveriges städer. Jag tänkt nog helt fel när jag var tvärsäker på att det skulle finnas massor av platser att åka ut till Värmland på en söndag. Eftersom jag tänkte att alla åker väl tillbaka till Stockholm efter helgen, men tydligen är alla i Stockholm och åker hem på söndagarna haha. Förvirrad människa här. Åker troligtvis nästa helg som jag är ledig istället,det blir lite bättre planering med grejer och sånt som jag ska ta med mig. Och sen måste jag boka tidigt eftersom jag har hund, så att jag får en sittplats där jag får ha Eddie. 
Men såna spontana resor är ju igentligen skitkul, synd att det inte gick den här gången. Ena dagen är man där och några timmar så är man många mil bort :) Fan haha tänker bara i framtiden när jag kommer kunna göra så! Kunna boka resor närsom och göra spontana grejer lite när jag vill. Men just nu önskar jag att jag hade bil för att känna mig lite friare, man är verkligen låst hemma och jag har inte ens ett sl-kort. Men jag hatar verkligen att åka kommunalt så alla dagar jag måste ha bil så tar jag den när Buggo är på jobbet. Skulle tippa på att jag får fixa bil om något år när den kan stå på företaget.
 
Igår handlade jag den efterlängtade tavlan till köket. Så nu är den väggen färdig iallafall, äntligen någon som verkligen är färdigt. Nu måste vi bara röra arslet mot Ikea och köpa matbordet som vi vill ha. Om cirka 2 veckor kommer de nya sofforna vi har köpt, så idag måste jag städa soffan vi har, ta bilder och lägga ut på blocket.
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
#1 - - Matilda Berlin:

Älskar tavlan!

Svar: Bra med motivation när man sitter i köket! :)
Leila