Vad annars än en HAPPY jag!

Åh är så nöjd nu! Mötet gick hur bra som helst!! Jag är så spänd och så glad för allting just nu så det känns awesome! Nu är det dags för att börja planera! Måste verkligen börja tänka på marknadsföringen och verkligen sammanställa allting! Haha när jag säger så känner jag mig verkligen så vuxen, tänk att lilla(observera stora) jag kommer göra någonting sånt här!
Jag är så glad, så oerhört glad att jag och min brorsas sambo Kaiza började ha våra möten om våra ideer som vi ville göra! Utan henne skulle jag aldrig vara här! Även fast vi bara hade typ 2-3 möten!  Vi skulle ha skrivit upp punkter som vi skulle ha gjort tills nästa träff! Och en av de punkterna för mig var att höra av mig till ett företag som ska hjälpa mig att bygga min hemsida.
 
Vet inte vad mer jag ska skriva förutom att detta kommer bli så kul och troligtvis lanseras sidan om
2-3 veckor! Det är bara finslipet kvar och lite ändrigar och justeringar och sen är vi redo! Borde igentligen ha en deadline på vilken dag det ska lanseras och så bara för att göra det mer spännande, MEN med tanke på att jag inte är så stor så gör jag ingen big deal about it! Men efter denna lansering kommer nästa grej jag gör bli stort! Då jag har ekonomin till. Mingel med champagne, klippa bandet och hela faderullan! Alla viktiga kontakter(som jag inte har nu, men som kommer along the way), vänner och familj kommer att finnas där!
 
Nu måste jag bara byta företagsnamn! Jag döpte mitt företag till samma sak som hemsidan skulle heta eftersom jag trodde att det var typ så man skulle göra? Tydligen inte.. men det är svårt det där! Vad ska företaget heta, jag vill ha något som verkligen representerar det jag gör! Ska köra en funderare den här veckan och sen skicka in en ändringsanmälan! 
 
Lyckliga vi på nyår i Malaysia! Och vet ni!! Den kvällen var det första gången jag och min man verkligen dansade på dansgolvet. Han dansar ALDRIG annars! Men jag förstod att han var lycklig över att vi tillbringade nyår med någonting såhär nytt och spännande! <3
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 
 
 
#1 - - Nora:

Vilket himla fint inlägg Leilogrisen!! Är så fantastiskt lycklig för din skull och att du gör något som gör dig glad! Du har så mycket ambition att du kan lyckas med allt det som du drömmer om. Love you babygirl

Svar: <3 <3 <3 <3
Leila