Mycket fixa och dona!

Blivit massor att göra idag känns det som! Har varit och hälsat på både min mamma och Buggos föräldrar, åkt runt kikat på nya möbler, handlat garberob och byggt ihop skåpet/vitrinskåpet till köket! Det blev riktigt snyggt i köket och nu börjar det äntligen ta fart här hemma! Imorgon bygger vi Buggos garderob så han slipper ha sina kläder ÖVERALLT och så beställer vi de nya sofforna vi vill ha och kikar efter nya mattor.
Det är mycket nu som ska fixas, men så skönt att bara försöka få det gjort för att man verkligen ska kunna trivas och känna sig hemma.
 
Vaknar fortfarande 05.30 varje morgon och känner redan nu att jag är pisstrött, känns som att klockan är 2-3 på natten. Men skönt att starta upp dagen tidigt varje morgon! 
Imorgon är det måndag och jag tänkte börja köra igång med träning igen, jag ska ha som mål att träna minst 4 dagar i veckan och nu får jag även en träningskompis med mig! 
 
Nä nu börjar det bli sent, ska kika på 1-2 avsnitt av farmen som jag och Buggo har fastnat för just nu!
 
Före bilden innan vi fixade om med nya skåpet!
 
 
 
 
 
 
Och efter, vi ska få upp en tavla där också, ser så tomt ut annars!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Hemma!

Nu är vi hema igen i kalla Sverige! Fast det är inte riktigt så farligt 5 plusgrader funkar fint så länge jag och Eddie kan ta våra långpromenader och inte fryser ihjäl så ska jag inte klaga!
 
Kom hem i förrigår kväll och har inte riktigt orkat blogga, min kropp är så förrvirrad över jetlagen, den vet inte riktigt när jag ska vara trött eller pigg så det har känts lite skumt i kroppen. Men idag känns det bättre även fast jag vaknade 5.30 imorse och inte kunde somna om, hoppas att jag är lika morgonpigg alla andra dagar också :)
 
Har varit på Ikea hela dan idag så nu ändrar vi om hemma, soffan och matbordet ska ut och nu kör vi en total makeover hemma! Bloggar ikväll igen måste fortsätta bygga och fixa hemma nu!
 
 
Lite allmänna bilder från resan! Kommer fler senare!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Chiang Mai

Nu är vi framme i Chiang Mai! Flyget från Bangkok hit tog ungfär 1 timme och 15 minuter, så det var inte alls så farligt! Anledning till varför vi kom är för att de har ett center här för rescue elefanter som vi ville besöka. Att åka på de här vanliga turistridningarna på elefanter är bara hemsk. Det finns allt för många klipp där man ser hur de misshandlas och tvingas ridas runt på och hur psykiskt sjuka de blir. Nej usch det är bara för hemskt.
Så igår åkte vi till ett center  där elefanterna blivit räddade från såna usla förhållanden. 
De har en stor fin hage där de får leka, äta och bada som de vill. Det märktes av deras "tränare" att elefanterna gjorde lite som de ville, de lyssnade inte speciellt mycket på de utan gick där de ville och åt vad de ville!
Det var kul förutom att det var cirka 15 grader ute men det vägde upp när vi fick se dessa vackra majestetiska varelser.
 
Idag är det ännu kallare här i Chiang mai haha, cirka 14 grader och regn.. Så idag blir det inte så mycket utomhusaktiviteter eftersom ingen av oss har ens en regnjacka med oss. Vi flyger tillbaka till värmen i Bangkok imorgon och shoppar det sista och åker sedan hem tidigt på morgon på torsdag. 
 
Vackra djur!
 
 
 
 
/ Leila Aboud-Dabous
Visa fler inlägg