Stanrundan!

Lång dag inne i stan idag med Jasmina och alla 3 hundar! Hon har ju en till hund nu så det blev 3 små vita krabater innne i stan med oss! Det blev det vanliga "stanrundan" om man nu ska säga det vanliga eftersom jag är i stan på sin höjd max en gång i månaden.
Men det blev glass, båttur, hamburgare och pommes utanför grönan och sen promenad längs djurgården! Vi hann precis komma till tunnelbanan innan det började regna och mina fötter domnade bort! 
När jag väl kom hem sen så hade jag brorsan och hans familj över på fika! Hur mysigt som helst :) Och jag och Buggo fick en påse med lite bebisgrejer! Känns fortfarande overkligt, blir vi verkligen en till här hemma snart?!?!  Ultraljudet är om cirka 2 veckor nu och jag vill verkligen att det bara ska vara idag!
 
Iallafall! Eddie har legat däckad efter stanrundan, det tog på hans krafter att vara ute i 4 timmar i sträck så jag har tagit tag i mig själv och fixat lite med hemsidan! Synd bara att han som fixar är på semester nu när jag väl är igång! Men men så funkar det ibland! 
 
Eddie hälsar er!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Lediga kvinnan woop woop

Checka in bilderna på mina fisar! Varför jag har slutat använda systemkameran vet jag faktiskt inte! Även fast man är en dålig fotograf så får man ändå skitsnygga bilder haha! Systemkameran gör allt haha!
 
Söndag em nu!! Seriöst hejdå helgen? Haha tur att jag har en dag kvar av min ledighet imorgon. Börjar ångra mig över att jag faktiskt inte tog någon semester denna sommar, hur tänkte jag där? En vecka hade räckt! Jag behöver bara få vara hemma och fixa, umgås med Eddie och bara göra det jag vill göra. Typ gå ut på en picknik den dan det faktiskt är soligt, det är inte alltid mina lediga dagar prickar in fina dagar också! Men men, jag är glad att jag har mammaledigheten som kommer snart och då är jag ju borta ett helt år!? Eller hur länge man nu är borta? Jag borde väl läsa in mig i det där snart! 
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 
 

1 dag kvar till helg!

Oj, alltså dagarna går så snabbt. Nu var det iförsig bara 2 dagar sen jag bloggade men huh?! Sitter jus nu och smaskar i mig en vattenmelon, magen är så stor så jag undrar om inte det nästan är 3 stycken där inne. 17 dagar kvar till ultraljudet så får vi se vår lilla skrutt/skruttar haha! Nästa graviditet ska jag göra KUB testen, då får man vänta på första ultraljudet fram tills att man är i vecka 11. Det är ju alldeles för länge att vänta till vecka 20 som jag får göra nu! :)
Jag är inne i vecka 17 nu och denna vecka blir bebis 200 gram!?! Haha 200 gram alltså hur gick det till. Jag har totalt gått upp 3 kilo men det känns som att jag gått upp minst 5 kg, kanske fel på vågen? Låren är större, sidofettet runt magen större och magen är gigantisk. Förhoppningsvis är det bara vätska så efter förlossning så försvinner allt :)
Jag har så himla mycket jag kommer på som jag vill blogga om när jag är på jobbet och på mina hundpromenader och så men när jag väl sitter här framför datorn så blir det tomt. Jag kommer på vissa delar, men fasiken jag kan ju inte bara skriva en rad om en viss grej typ ish haha..
 
Iallafall, har de senaste två dagarna haft ont i halva huvudet alltså halva hjärnhalvan, ena örat och halsen på ena sidan när jag sväljer. Fattar inte vad grejen är, det är som en smärta som kommer var 3-4 minut trycker till i 2 sekunder och sen släpper igen. Det här är kanske någonting jag inte sagt på bloggen men jag blir ALDRIG sjuk! Verkligen aldrig! Jag har sjukanmält mig från det här jobbet en enda gång på snart 2 år. Och det var inte för att jag var sådär sjuk utan det var för att katten rev Eddie i ögat och jag hade varit på djurakuten halva natten med honom så jag var helt slut dagen efter och lite dålig i magen, så det var bättre att jag stannade hemma och vilade upp mig. Så när jag blir sjuk nu så börjar man direkt googla typ ont i örat gravid eller gravid symptom smärtor. Ja ni hajjar, jag blir bara sådär chockad över att jag kanske är påväg att bli sjuk. Jag äter inget smärtstillande heller eftersom jag tror verkligen att kroppen ska läka för sig själv och att rätt kost är din medicin till din kropp. 
 
Men men hörrni, jag har precis varit ute med Eddie och nu ska jag lägga mig ner och vila eftersom att jag känner att ryggen börjar säga sitt efter en hel arbetsdag! <3
 
För att kunna plocka smultron på promenad är typ helt FANTASTISKT!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg