1 dag kvar till helg!

Oj, alltså dagarna går så snabbt. Nu var det iförsig bara 2 dagar sen jag bloggade men huh?! Sitter jus nu och smaskar i mig en vattenmelon, magen är så stor så jag undrar om inte det nästan är 3 stycken där inne. 17 dagar kvar till ultraljudet så får vi se vår lilla skrutt/skruttar haha! Nästa graviditet ska jag göra KUB testen, då får man vänta på första ultraljudet fram tills att man är i vecka 11. Det är ju alldeles för länge att vänta till vecka 20 som jag får göra nu! :)
Jag är inne i vecka 17 nu och denna vecka blir bebis 200 gram!?! Haha 200 gram alltså hur gick det till. Jag har totalt gått upp 3 kilo men det känns som att jag gått upp minst 5 kg, kanske fel på vågen? Låren är större, sidofettet runt magen större och magen är gigantisk. Förhoppningsvis är det bara vätska så efter förlossning så försvinner allt :)
Jag har så himla mycket jag kommer på som jag vill blogga om när jag är på jobbet och på mina hundpromenader och så men när jag väl sitter här framför datorn så blir det tomt. Jag kommer på vissa delar, men fasiken jag kan ju inte bara skriva en rad om en viss grej typ ish haha..
 
Iallafall, har de senaste två dagarna haft ont i halva huvudet alltså halva hjärnhalvan, ena örat och halsen på ena sidan när jag sväljer. Fattar inte vad grejen är, det är som en smärta som kommer var 3-4 minut trycker till i 2 sekunder och sen släpper igen. Det här är kanske någonting jag inte sagt på bloggen men jag blir ALDRIG sjuk! Verkligen aldrig! Jag har sjukanmält mig från det här jobbet en enda gång på snart 2 år. Och det var inte för att jag var sådär sjuk utan det var för att katten rev Eddie i ögat och jag hade varit på djurakuten halva natten med honom så jag var helt slut dagen efter och lite dålig i magen, så det var bättre att jag stannade hemma och vilade upp mig. Så när jag blir sjuk nu så börjar man direkt googla typ ont i örat gravid eller gravid symptom smärtor. Ja ni hajjar, jag blir bara sådär chockad över att jag kanske är påväg att bli sjuk. Jag äter inget smärtstillande heller eftersom jag tror verkligen att kroppen ska läka för sig själv och att rätt kost är din medicin till din kropp. 
 
Men men hörrni, jag har precis varit ute med Eddie och nu ska jag lägga mig ner och vila eftersom att jag känner att ryggen börjar säga sitt efter en hel arbetsdag! <3
 
För att kunna plocka smultron på promenad är typ helt FANTASTISKT!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous