Stanrundan!

Lång dag inne i stan idag med Jasmina och alla 3 hundar! Hon har ju en till hund nu så det blev 3 små vita krabater innne i stan med oss! Det blev det vanliga "stanrundan" om man nu ska säga det vanliga eftersom jag är i stan på sin höjd max en gång i månaden.
Men det blev glass, båttur, hamburgare och pommes utanför grönan och sen promenad längs djurgården! Vi hann precis komma till tunnelbanan innan det började regna och mina fötter domnade bort! 
När jag väl kom hem sen så hade jag brorsan och hans familj över på fika! Hur mysigt som helst :) Och jag och Buggo fick en påse med lite bebisgrejer! Känns fortfarande overkligt, blir vi verkligen en till här hemma snart?!?!  Ultraljudet är om cirka 2 veckor nu och jag vill verkligen att det bara ska vara idag!
 
Iallafall! Eddie har legat däckad efter stanrundan, det tog på hans krafter att vara ute i 4 timmar i sträck så jag har tagit tag i mig själv och fixat lite med hemsidan! Synd bara att han som fixar är på semester nu när jag väl är igång! Men men så funkar det ibland! 
 
Eddie hälsar er!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous