Min vecka!

Hoppsan och hejsan 10 dagar senare! Sorligt jag vet men jag vet inte varför...
Har haft mycket dessa dagar, fyllde 25 år i fredags och överraskades av min vän, syster och Buggo hemma efter jobbet och dem gjorde verkligen min dag, på kvällen åt vi tårta och mat hos mamma! Dagen efter på söndagen blev det en tripp till blåa lagunan i ekerö där grillning och bad stod på schemat! Hundarna skällde hela dagen på andra hundar som det ska vara haha och på kvällen lika varmt som på dagen blev det en tripp till stan. Vi var ute tillsisådär halv 3, stackars Eddie var helt slut efter det där! (Han är alltid ute med oss) Så han sov in hela söndagen för att bli sig själv igen haha!
 
Och jag då kära ni! Jag blir bara fetare och fetare, jag vet inte om det är fettomagen eller bebismagen. Jag är sjukt uppsvullen på kvällarna men på mornarna har det halverats! Idag går jag in i vecka 15+0 och tydligen ska bebis bli cirka 14 cm lång den här veckan, haha sjukt 14 cm är ju jättemycket för en liten plutt som ska bo inuti mig!
Det är galet det där! Jag märker av hur mycket hormoner jag har också, gråter för minsta lilla och är så oerhört känslig mot allt och alla.
 
 
På min födelsedag <3
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Okej såhär ligger det till!

Nu säger jag det till er som läser bloggen! Jag tror inte riktigt det är många nära och kära som läser bloggen än, men jag dröjer nog 2-3 veckor till innan jag skriver det på instagram/facebook! 
 
Men jag är GRAVID! Haha sjukt att faktiskt skriva ner det och verkligen säga ut det såhär öppet på bloggen! Jag är inne i vecka 13 just nu och vi har hunnit med ett besök till barnmorskan och sen har vi nästa i augusti då ultraljudet är! Det är så sjukt och overkligt allt det här! Jag visste väl att vi skulle ha barn någongång men tanken på att det är en liten plutt i min mage som växer just nu ja det är en helt galen grej! Även fast kvinnor runt världen om blir gravida och det är en helt vanlig sak så är det verkligen speciellt för en själv!
 
Jag har hunnit gå upp 3 kilo nu, vägde 60 kilo innan och vågen säger 63 just nu. En vän till mig gick bara upp 6-7 kilo på hela sin graviditet så jag har nog inte den turen utan jag tror att det blir en hel del kilon till som jag får räkna med. 
Blir så himla mycket nu haha! Jag har slutat träna, eller jag har snarare fryst mitt gymkort eftersom jag försökte några gånger men får så oerhört ont i mage av att träna så just nu försöker jag hålla igång med ordentliga promenader varje dag med Eddie istället. Men det märks att man tappar en hel del muskler, magen sticker ut och ja ni vet det blir ju inte riktigt densamma som det var förut!
 
Men så himla skönt att skriva av sig det här nu! Jag har ju varit nojig så att det inte skulle hända något de första 12 veckorna men nu är den första perioden över och händer det inget konstigt ja då fortlöper ju graviditeten som den ska! :) Och så har jag ju velat skriva av mig här speciellt om det här eftersom det kommer vara så himla kul att kunna läsa tillbaka på bloggen när man fått barnet och hur man kände sig och så! Bloggen är ju som en dagbok igentligen :)
 
Det här var typ 4 dagar innan min mens skulle komma och jag var oerhört ivrig om att veta eftersom jag hade en sån där känsla ni vet! Det syns verkligen inte på testet, men det syns ändå ett svaaagt streck. Fast jag kunde inte riktigt tro på det 100% ännu eftersom jag var osäker även fast jag hade gått igenom halva internet och alla som hade likadana bilder sa att det där var ett plus!
 
 
 
Dagen innan min mens så tog jag ytterligare ett test! Och där fick vi det bekräftat!!
 
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 
 
 
 

Han <3

Känns som att mina inlägg blir typ en i veckan! Fan hela rutinen för bloggande har bara försvunnit och jag hatar det !! 
Iallafall så händer det alltid en massa såklart men det har rullat på alla lever, både 2 benta och 4 benta. I förrigår råkade misseman riva Eddie i ögat, Eddie blev irriterad på honom när han skulle hoppa ner från ena barstolen och misseman svarade med en tassattack på Eddie och fick då en klo i ögat. Man får lite panik för när jag kollar in i Eddies öga så ser jag att där han har rivit honom så ändras färgen till vitt = ännu mer panik. Ringer till bagarmossen eftersom det är de enda som har öppet efter 22 och förklarar läget och de ber oss åka in. Med tanke på att en kattklo kan innehålla så mycket bakterier så måste man titta på det direkt. 
Sagt och gjort vi åkte dit, väntade 2-3 timmar och kände att han kanske inte riktigt var så "akut" som alla andra som kom in före oss. Så vi åkte hem och sov några timmar och jag åkte dit på morgonen igen. Som tur var så var det inte djupt och han får antibiotika och droppar i ögonen idag. 
Det är så sjukt vad lite Eddie behöver skada sig innan jag och Buggo får totalpanik. Det kanske inte är lite när det gäller ögat men förövrigt mådde Eddie bra, han visade inte riktigt att AJ AJ här har jag ont, det var bara vi som var hysteriska.. Sen kommer såna där sjuka tankar upp i bilen påväg dit.. Typ hur ska vi då känna den dagen Eddie är gammal och måste bort, nej usch nu slutar jag skriva om sånt här. Bara tanken får mig bli gråtfärdig!
 
Det viktigaste just nu är att Eddie mår bra punkt! :)
 
För att det inte finns någon bättre <3
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg