Han <3

Känns som att mina inlägg blir typ en i veckan! Fan hela rutinen för bloggande har bara försvunnit och jag hatar det !! 
Iallafall så händer det alltid en massa såklart men det har rullat på alla lever, både 2 benta och 4 benta. I förrigår råkade misseman riva Eddie i ögat, Eddie blev irriterad på honom när han skulle hoppa ner från ena barstolen och misseman svarade med en tassattack på Eddie och fick då en klo i ögat. Man får lite panik för när jag kollar in i Eddies öga så ser jag att där han har rivit honom så ändras färgen till vitt = ännu mer panik. Ringer till bagarmossen eftersom det är de enda som har öppet efter 22 och förklarar läget och de ber oss åka in. Med tanke på att en kattklo kan innehålla så mycket bakterier så måste man titta på det direkt. 
Sagt och gjort vi åkte dit, väntade 2-3 timmar och kände att han kanske inte riktigt var så "akut" som alla andra som kom in före oss. Så vi åkte hem och sov några timmar och jag åkte dit på morgonen igen. Som tur var så var det inte djupt och han får antibiotika och droppar i ögonen idag. 
Det är så sjukt vad lite Eddie behöver skada sig innan jag och Buggo får totalpanik. Det kanske inte är lite när det gäller ögat men förövrigt mådde Eddie bra, han visade inte riktigt att AJ AJ här har jag ont, det var bara vi som var hysteriska.. Sen kommer såna där sjuka tankar upp i bilen påväg dit.. Typ hur ska vi då känna den dagen Eddie är gammal och måste bort, nej usch nu slutar jag skriva om sånt här. Bara tanken får mig bli gråtfärdig!
 
Det viktigaste just nu är att Eddie mår bra punkt! :)
 
För att det inte finns någon bättre <3
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous