Min vecka!

Hoppsan och hejsan 10 dagar senare! Sorligt jag vet men jag vet inte varför...
Har haft mycket dessa dagar, fyllde 25 år i fredags och överraskades av min vän, syster och Buggo hemma efter jobbet och dem gjorde verkligen min dag, på kvällen åt vi tårta och mat hos mamma! Dagen efter på söndagen blev det en tripp till blåa lagunan i ekerö där grillning och bad stod på schemat! Hundarna skällde hela dagen på andra hundar som det ska vara haha och på kvällen lika varmt som på dagen blev det en tripp till stan. Vi var ute tillsisådär halv 3, stackars Eddie var helt slut efter det där! (Han är alltid ute med oss) Så han sov in hela söndagen för att bli sig själv igen haha!
 
Och jag då kära ni! Jag blir bara fetare och fetare, jag vet inte om det är fettomagen eller bebismagen. Jag är sjukt uppsvullen på kvällarna men på mornarna har det halverats! Idag går jag in i vecka 15+0 och tydligen ska bebis bli cirka 14 cm lång den här veckan, haha sjukt 14 cm är ju jättemycket för en liten plutt som ska bo inuti mig!
Det är galet det där! Jag märker av hur mycket hormoner jag har också, gråter för minsta lilla och är så oerhört känslig mot allt och alla.
 
 
På min födelsedag <3
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous