Okej såhär ligger det till!

Nu säger jag det till er som läser bloggen! Jag tror inte riktigt det är många nära och kära som läser bloggen än, men jag dröjer nog 2-3 veckor till innan jag skriver det på instagram/facebook! 
 
Men jag är GRAVID! Haha sjukt att faktiskt skriva ner det och verkligen säga ut det såhär öppet på bloggen! Jag är inne i vecka 13 just nu och vi har hunnit med ett besök till barnmorskan och sen har vi nästa i augusti då ultraljudet är! Det är så sjukt och overkligt allt det här! Jag visste väl att vi skulle ha barn någongång men tanken på att det är en liten plutt i min mage som växer just nu ja det är en helt galen grej! Även fast kvinnor runt världen om blir gravida och det är en helt vanlig sak så är det verkligen speciellt för en själv!
 
Jag har hunnit gå upp 3 kilo nu, vägde 60 kilo innan och vågen säger 63 just nu. En vän till mig gick bara upp 6-7 kilo på hela sin graviditet så jag har nog inte den turen utan jag tror att det blir en hel del kilon till som jag får räkna med. 
Blir så himla mycket nu haha! Jag har slutat träna, eller jag har snarare fryst mitt gymkort eftersom jag försökte några gånger men får så oerhört ont i mage av att träna så just nu försöker jag hålla igång med ordentliga promenader varje dag med Eddie istället. Men det märks att man tappar en hel del muskler, magen sticker ut och ja ni vet det blir ju inte riktigt densamma som det var förut!
 
Men så himla skönt att skriva av sig det här nu! Jag har ju varit nojig så att det inte skulle hända något de första 12 veckorna men nu är den första perioden över och händer det inget konstigt ja då fortlöper ju graviditeten som den ska! :) Och så har jag ju velat skriva av mig här speciellt om det här eftersom det kommer vara så himla kul att kunna läsa tillbaka på bloggen när man fått barnet och hur man kände sig och så! Bloggen är ju som en dagbok igentligen :)
 
Det här var typ 4 dagar innan min mens skulle komma och jag var oerhört ivrig om att veta eftersom jag hade en sån där känsla ni vet! Det syns verkligen inte på testet, men det syns ändå ett svaaagt streck. Fast jag kunde inte riktigt tro på det 100% ännu eftersom jag var osäker även fast jag hade gått igenom halva internet och alla som hade likadana bilder sa att det där var ett plus!
 
 
 
Dagen innan min mens så tog jag ytterligare ett test! Och där fick vi det bekräftat!!
 
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 
 
 
 
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

grattis

Svar: Tack!! :) <3
Leila

#2 - - Annelie:

Grattis :) vi väntar tillökning i november :)

#3 - - Amanda:

Grattis!

#4 - - Ida ❄:

grattis :D

#5 - - FrökenTV, bloggen om tv och film:

GRATTIS!