Jobba hela dagen lång!

Jobb jobb jobb, känns som att det är det enda jag gör just nu! Är det inte på jobbet så är det någonting hemma. Eddies instagram tar också tid, haha tänker konstant på vilka bilder jag ska lägga upp och vad jag ska skriva och så. Det är roligt att göra något som man själv tycker är kul, då sitter man där och håller på och vipps så är en timme försvunnen. För att man njuter! 
 
Har lite och fixa just nu. Webbhotell och lite planering med hemsidan, känner mig lite vilsen just nu för jag vet inte riktigt hur jag ska få igång allt med sidan. Det är så mycket att man glömmer eller inte bara vet hur man ska göra riktigt. Hoppas att alla pusselbitar faller på sin plats allt med tiden! Men jag är inte orolig, känner mig oerhört tacksam för allt idag! Kan ev. bero på det fina vädret och att jag slutade tidigare än vanligt idag! :)
 
 
Bjuder på en bild på den här skönheten.
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Odla på balkongen

Åhh man blir helt knäppigt sugen på att odla när våren snart är här. Jag har förgrott tomater, gurka, och 3 olika sorters chili. Jag kommer även att gro potatis och zucchini eftersom zucchini ger så mycket skörd och jag älskar den grönsaken. Förra året hade jag 3-4 plantor av den, men de där j****vla sniglarna åt upp och förstörde alla mina grönsaksväxter. (Jag hade då uteplats) Men eftersom jag har balkong nu så slipper jag de där eländiga jävlarna. Hittade 3 skitfina balkonlådor igår som jag hängt upp på balkongen nu, det blir nog jordgubbar, kryddor och lite blommor i dem. 
På uteplatsen är det verkligen helskugga, men jag har fixat hem pallkragar så jag ska försöka odla i dem ändå. Jag ska testa att odla morötter, rädisor och rödbetor i dem. Så får vi hoppas att det växer på trots att det inte finns någon sol!
 
 
Såhär ser det ut just nu! Inte mycket att skryta med, men resten odlas senare eller köps färdigt.
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Jobbet!

Då var 3 dagars ledighet snart slut!  Bah, blir inte så flera dars ledighet längre fram eftersom jag går på heltid nu. Jag tänker ofta på att folk ofta jobbar i kanske "högre uppsatta" jobb i iallafall upp 12 timmar per dag, det är nog vanligare i andra länder än Sverige. Mitt heltidsjobb är 38.5 timme per vecka och det är igentligen igenting, jag har en sån där känsla att jag vill jobba mer. Mycket mycket mer. Men när man har ledigt då vill man ALLTID vara ledig istället. Jag hittar inte min balans riktigt. Jag vill jobba JÄTTEMYCKET men samtidigt vill jag vara ledig jättemycket, det går inte riktigt. Haha nu kommer en sån där flum text från mig igen. 
Jag vet att jag mår bäst när jag har jobbat hela dagen, helst morgon till kväll men ändå kanske hunnit städa och fixa hemma typ innan eller efter jobbet. Verkligen varit aktiv och gjort något "bra".
Ni hajjar nog att jag är en förvirrad själ just nu, det är nog för att jag har sålt hästarna och har så himla mycket tid över med mitt liv så jag kan fundera på så mycket.
 
Idag ska jag försöka sortera och jobba igenom pärmarna med företaget. Skriva checklistor, sortera papper, kvitton och försöka sätta rätt plats på rätt ställe. Kram
 
 
 
En dålig mobilkamera, det får ni nöja er med nu! :)
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg