Jobbet!

Då var 3 dagars ledighet snart slut!  Bah, blir inte så flera dars ledighet längre fram eftersom jag går på heltid nu. Jag tänker ofta på att folk ofta jobbar i kanske "högre uppsatta" jobb i iallafall upp 12 timmar per dag, det är nog vanligare i andra länder än Sverige. Mitt heltidsjobb är 38.5 timme per vecka och det är igentligen igenting, jag har en sån där känsla att jag vill jobba mer. Mycket mycket mer. Men när man har ledigt då vill man ALLTID vara ledig istället. Jag hittar inte min balans riktigt. Jag vill jobba JÄTTEMYCKET men samtidigt vill jag vara ledig jättemycket, det går inte riktigt. Haha nu kommer en sån där flum text från mig igen. 
Jag vet att jag mår bäst när jag har jobbat hela dagen, helst morgon till kväll men ändå kanske hunnit städa och fixa hemma typ innan eller efter jobbet. Verkligen varit aktiv och gjort något "bra".
Ni hajjar nog att jag är en förvirrad själ just nu, det är nog för att jag har sålt hästarna och har så himla mycket tid över med mitt liv så jag kan fundera på så mycket.
 
Idag ska jag försöka sortera och jobba igenom pärmarna med företaget. Skriva checklistor, sortera papper, kvitton och försöka sätta rätt plats på rätt ställe. Kram
 
 
 
En dålig mobilkamera, det får ni nöja er med nu! :)
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous