En glad för de flesta!

 Ja idag är det den 25:e.. Och med det löningsdag för de flesta.. För mig och den här månaden betyder det att mina utgifter är nästan lika höga som mina inkomster så det blir en aningens begränsad månad. Typiskt nu när sommaren är här! Men det är en kul grej att tänka tillbaka längre fram i framtiden. För jag tänker en stor framtid och det här kommer vara kul att skratta åt, eller jag kanske inte skratta men något att titta tillbaka på och se vad man utvecklades ifrån!
 
Småfisarna! Hälsade på lilla Selma när jag passade Majlo. Och gud vad de lekte och hade kul tillsammans. Även fast ingen av de var i samma ras så lekte dem massor tillsammans. Jag och Lena gissar på att det är eftersom alla är typ lika stora och vita haha som de funkade så bra ihop!
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Redan tisdag igen!

Snaaaaart är hemsidan färdig! Inte alls mycket kvar nu wihoo! Snart kan jag börja sätta igång, helt sjukt jag vet typ inte ens vart jag ska börja och med vad känner jag just nu. Men eftersom jag jobbar heltid så får det ta den tid det tar, jag har inte bråttom och ska man göra det snyggt så ska jag inte stressa igenom allt! Jag kommer ha en hel del tid i vinter så då kan man sätta sig i lugn och ro och göra lite mer!
 
Ehm, en vecka sen jag uppdaterade.. Jag är förvånad att jag har lika många läsare kvar haha. Vet inte riktigt vad som hände efter Dubai resan. Buggo är helt galet taggad på att flytta dit fortfarande, så han gör verkligen allt i sin makt just nu för att vi ska lyckas åka dit och bo där en vacker dag. Jag kan nog tänka mig att bo där vintertid eller ja typ 9 månader om året och komma hit till Sverige under sommaren i cirka 3 månader. Tänk att bara få uppleva sommaren året om haha <3 Eddie skulle vara såå glaad! 
 
 Det blev lite chokladbollar idag, fy vad gott, det var ett par år sen jag bakade egna. Varför slutar man göra roliga saker även fast man vuxit upp haha! Och det är ju skitenkelt också!
 
 
/ Leila Abou-Dabous 
 

Hehe hej!

Känns som att jag håller på dör ut på sociala medier haha, uppdaterar varken facebook, instagram eller bloggen. Fattar inte riktigt problemet, men tror att det är en sån där period i livet där man bara vill vara!
 
Väntar fortfarande in hemsidan, går så j*kla segt det där med de som bygger den. Jag tror att det är lite därför man är sådär "avställd", eftersom att så fort jag sätter mig vid datorn och ska jobba så blir det alltid blogginlägg och jag gör alltid något vettigt. Men ni kommer förstå varför det är såhär med mig just nu lite senare. 
Jag behöver göra to do listor typ varje dag för då blir saker och ting gjorda, men det är som sagt det där med hemsidan. Jag var övertaggad förut och hade mig, men det är inte alls så just nu. Troligtvis kommer det tillbaka igen när hemsidan är färdig och jag måste faktiskt jobba med den för att så småningom börja tjäna egna pengar.
 
Var iväg igår på min lediga dag med misseman. Han har spytt nu varje dag 1-2 gånger per dag sen vi kom hem, vet sa att det nog bara var eftersom han är stressad över något. Vad? Det vet jag inte eftersom ingenting har ändrats här hemma, men katter är ju så känsliga så det kan vara minsta lilla. Han tog iallafall blodprov och kollade igenom honom och konstaterade att det inte var något fel invärtes på honom, min lilla skrutt tur det! Men det är svårt det där när de spyr, det gäller att alltid ha filtar över sofforna eftersom vi har ljusgråa soffor och min vita matta i vardagsrummet har jag tagit bort tillfälligt eftersom jag inte vågar få den nerspyad. Han spydde en gång tidigare på den, skrubbade och höll på i säkert 2 timmar för att få bort fläcken och samma sak på soffon. Finns inga fläckar kvar men det gäller o vara snabb också. 
 Han hann både kissa och bajsa i transportburen cirka 5 minuter efter att vi satte oss i bilen påväg till veterinär. Härligt värre..
Min lilleman! 
 
 
 
/ Leila Abou-Dab
Visa fler inlägg