Hehe hej!

Känns som att jag håller på dör ut på sociala medier haha, uppdaterar varken facebook, instagram eller bloggen. Fattar inte riktigt problemet, men tror att det är en sån där period i livet där man bara vill vara!
 
Väntar fortfarande in hemsidan, går så j*kla segt det där med de som bygger den. Jag tror att det är lite därför man är sådär "avställd", eftersom att så fort jag sätter mig vid datorn och ska jobba så blir det alltid blogginlägg och jag gör alltid något vettigt. Men ni kommer förstå varför det är såhär med mig just nu lite senare. 
Jag behöver göra to do listor typ varje dag för då blir saker och ting gjorda, men det är som sagt det där med hemsidan. Jag var övertaggad förut och hade mig, men det är inte alls så just nu. Troligtvis kommer det tillbaka igen när hemsidan är färdig och jag måste faktiskt jobba med den för att så småningom börja tjäna egna pengar.
 
Var iväg igår på min lediga dag med misseman. Han har spytt nu varje dag 1-2 gånger per dag sen vi kom hem, vet sa att det nog bara var eftersom han är stressad över något. Vad? Det vet jag inte eftersom ingenting har ändrats här hemma, men katter är ju så känsliga så det kan vara minsta lilla. Han tog iallafall blodprov och kollade igenom honom och konstaterade att det inte var något fel invärtes på honom, min lilla skrutt tur det! Men det är svårt det där när de spyr, det gäller att alltid ha filtar över sofforna eftersom vi har ljusgråa soffor och min vita matta i vardagsrummet har jag tagit bort tillfälligt eftersom jag inte vågar få den nerspyad. Han spydde en gång tidigare på den, skrubbade och höll på i säkert 2 timmar för att få bort fläcken och samma sak på soffon. Finns inga fläckar kvar men det gäller o vara snabb också. 
 Han hann både kissa och bajsa i transportburen cirka 5 minuter efter att vi satte oss i bilen påväg till veterinär. Härligt värre..
Min lilleman! 
 
 
 
/ Leila Abou-Dab