Redan tisdag igen!

Snaaaaart är hemsidan färdig! Inte alls mycket kvar nu wihoo! Snart kan jag börja sätta igång, helt sjukt jag vet typ inte ens vart jag ska börja och med vad känner jag just nu. Men eftersom jag jobbar heltid så får det ta den tid det tar, jag har inte bråttom och ska man göra det snyggt så ska jag inte stressa igenom allt! Jag kommer ha en hel del tid i vinter så då kan man sätta sig i lugn och ro och göra lite mer!
 
Ehm, en vecka sen jag uppdaterade.. Jag är förvånad att jag har lika många läsare kvar haha. Vet inte riktigt vad som hände efter Dubai resan. Buggo är helt galet taggad på att flytta dit fortfarande, så han gör verkligen allt i sin makt just nu för att vi ska lyckas åka dit och bo där en vacker dag. Jag kan nog tänka mig att bo där vintertid eller ja typ 9 månader om året och komma hit till Sverige under sommaren i cirka 3 månader. Tänk att bara få uppleva sommaren året om haha <3 Eddie skulle vara såå glaad! 
 
 Det blev lite chokladbollar idag, fy vad gott, det var ett par år sen jag bakade egna. Varför slutar man göra roliga saker även fast man vuxit upp haha! Och det är ju skitenkelt också!
 
 
/ Leila Abou-Dabous