Företaget och lite självdisciplin senare

Hur får man självdisciplinen man vill ha? Det här är ju precis vad ja ville ha, giltig ledighet från jobbet och inget fuffens för att vara hemma och pengar från försäkringskassan eftersom jag ändå inte kan jobba på jobbet eftersom det inte precis är ett kontorsjobb där. Jag är hemma med Eddie och bara chillar verkligen när jag igentligen borde göra något vettigt med företaget, eller ja hemsidan för att ens få igång den om det ska bli något företag av den. 
 
Jag kan lika gärna säga vad det är jag sysslar med då den är i princip "färdig" MEN jag måste ändra om texter, lägga in bilder och lite annat. Jag har öppnat upp www.hittanaglar.se , det här är en sida som ska samla ALLA nagelsalonger i Sverige. Det ska vara enkelt att hitta det närmsta och prisvärda eller bäst rankade salongen som man vill gå på. Du ska kunna gå in där och boka tid, ranka salonger och helt enkelt hitta det bästa för just dig. Jag är medveten om att det finns många andra liknande sidor, men det som jag tycker är jobbigt med dessa sidor är att de har allting annat också. Vissa har webbshop, andra bokningssidor har massvis av olika typer av grejer man kan boka och de samlar inte alla salonger utan bara de som kunder kan boka ifrån. Ja ni förstår kanske min point. Det ska vara enkelt för de som vill hitta sin nagelsalong. 
 
Just nu försöker jag jobba på att hitta alla dessa nagelsalong i Sverige och det är inte enkelt då en salong också kan vara hårsalong (och det vet vi finns det miljontals av i Sverige). Men jag jobbar på och hoppas på att bli färdig innan bebis kommer ut! Förhoppningsvis med lite mer självdisciplin än vad jag har just nu om det ska bli detta år! :)
 
Kika gärna in här och kolla runt och kommentera gärna om vad ni tycker!
 
 
/ Leila Abou-Dabous