Knegar på!

Lördag idag och jag har hunnit med en hel del jobb med hemsidan. Suttit i några timmar nu så det känns bra att jag har fått saker och ting gjorda. Har ungefär 400 salonger som finns uppe just nu och det är måånga fler som ska upp. Sen så är det tusen saker till innan hemsidan faktiskt är färdig och ska jag vara helt ärlig så känns det som det är så himla långt borta härifrån just nu. Som att jag knegar på men jag kommer inte så mycket närmre. Jag hoppas att det mesta är färdigt innan lillen bestämmer sig för att komma ut iallafall, så jag kan sätta igång den utåt sett. Marknadsföra och få igång allt och alla som jag vill ha involverade. 
 
Jag kämpar på och jag försöker inse att alla eget företagare har varit där jag är idag, man jobbar och jobbar och i framtiden så kommer belöningen utvisa sig även fast det verkligen inte känns som det just nu. 
 
Hemma hos pappa i torsdags. Jag, min pappa och syrran. Ser ni hur svullen jag har blivit i ansiktet?! Haha tur att det bara är en tillfällig period.
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous