Kurs

Idag har hela dagen tillbringats på förlossningskurs på danderyds sjukhus tillsammans med mama mia (där jag går till barnmorskan). Jag och Buggo har faktiskt lärt oss en hel del(även fast han höll på somna emellanåt) eller ja, jag har nog lärt mig mer än honom. Det känns verkligen bra just nu även fast barnmorskan som höll i kursen pratade väldigt mycket om smärtan att föda, smärtlindring, bristningar, klippning m.m så är jag inte alls nervös! Jag ser verkligen fram emot mer och mer av den här lilla varelsen som ska komma till livet! 
Statusen på graviditeten just nu är att jag inte alls har så ont i ryggen längre och kan gå normalt det är inte som innan där jag i princip haltade fram. Det enda riktiga jobbiga är att man inte kan sova norrmalt, jag vrider och vänder på mig ganska mycket i sängen för att hitta en någorlunda skön ställning innan jag kan sova. Vaknar man upp tidigt på morgonen som jag gjorde idag (05.00!!) Så kan man glömma att man somnar om :) Men det är inte långt kvar och jag är rätt så säker på att allt det här kommer vara så värt det i slutändan!
 
 
Jag har fått lite spunk på bebisfiltar! Har inte köpt hem någon ännu, men det känns som att det är något jag kommer slösa pengar på när pluttan kommer! Kolla dessa såå himla fina! :)
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous