Min första lediga dag!

Ja vad säger man! Min första lediga dag på dessa 14 månader. Hmm vad gör man då på sin första lediga dag? Jo man storstädar HELA HUSET! Jepp, ni läste rätt jag skurade varje vrå i denna lägenhet. Moppa, dammsuga, disken, toaletten ja you name it. Haha undrar om jag redan är rastlös? 
 
Denna vecka är iallafall planerad med lite hundträning imorgon, träffa pappa på lunch på fredag och checka ut black friday och i helgen så åker jag och Buggo till Jönköping till syrran och hennes familj. Vi ska umgås och så ska vi till Elmia horseshow, det är helt nytt för i år i jönköping så det kommer bli spännande. Jag vet att jag fick ett oerhört hästsug efter att jag jobbade på horseshow i friends arena förra året och jag lär garanterat få hästsuget igen efter Elmia. Men när man kommer hem igen får man oftast en käftsmäll av verkligheten och fattar att det inte är så enkelt att bara köpa häst. Speciellt inte nu när jag är höggravid, så hästbiten får ligga på hyllan ett tag till framtiden.
 
 
De tre pluttarna när de var på besök!
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 

Andra på raken!

Im back! På heltid förfan! Idag är det måndag (har jag sagt att måndag är nog min favoritdag), den här dagen känns som en nystart att få till en otroligt bra vecka! Kan bero delvis på att jag alltid är ledig måndagar och får en chans att fixa och dona med allt jag vill göra. Men jag har nog alltid gillat måndagarna oavsett om jag har jobbat eller inte.
 
Jag skrev ju för inte så länge sen det här med bra och dåliga rutiner. Varför är det så att när man jobbar, säg att jag börjar 12.00 på dagarna så hinner jag äta frukost, promenad på 45-60 minuter med Eddie, duscha, sminka mig, göra iordning matlåda om det inte finns och äta innan klockan slår 12. Medans som idag har jag inte ens sminkat mig eller gjort iordning håret och duschen dröjde jag med ända tills vid 18.00. Eddie har varit ganska dålig idag, så det har blivit 2 korta promenader med honom. Jag säger bara blä!! 
 
Imorgon är min sista dag på jobbet och sen går jag på ledighet i 14 månader!! Alltså det är ganska overkligt, jag har varit ledig nu i 3 dagar hemma och jag känner att jag nästan klättrar på väggarna. Hur klarar man sig så länge? Jag får ångest av att vila för det är det jag igentligen ska göra 2 månader innan bebis kommer. 
Rastlös blir jag på tre röda, jag vill att det alltid ska hända något med mitt liv. Men jag måste nog inse att det här är en kort viloperiod i mitt liv och jag förstår att med barn senare så blir det aldrig någonsin samma vila igen. :)
 
Måste ju faktiskt pyssla med mitt företag som stått still ett tag så jag har ju ändå lite att göra om man säger så!
 
Man förstår inte att man var så smal för några månader sen, denna bild togs nog i början början av graviditeten.
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Hej på er!

Wow det har gått mer än en månad sen jag uppdaterade.. Och ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte varför, det bara slank ur mig hela bloggejen och försvann typ. 
Jag har ju lite och berätta, eller ja det har ju hänt himla mycket på den här månaden jag har "försvunnit" men det får komma i lite olika omgångar. 
Jag är iallafall inne i vecka 31 på tisdag går in i vecka 32 och därmed är det sista dagen på jobbet. Jag sökte nämligen graviditetspenning och då får man 80% av sin lön 2 månader innan bebis har kommit från försäkringskassan OM man har ett fysiskt eller psyskiskt tungt jobb. Försäkringskassan godkände mig förra månaden och det var ju skönt det iallafall! Magen har växt som bara den och jag varken kan eller orka göra speciellt mycket på jobbet. Känner mig ganska handlingsförlamad eftersom mycket i mitt jobb är fysiskt, även fast talgbollarna i hinken "bara" väger 5 kg så blir det väldigt många kilon som ska bäras hela dan. 
Det gott folk, det känns i ryggen just nu haha! Nä slutklagat! Jag har haft en det riktigt bra ändå, jag orkar göra väldigt mycket och tar fortfarande långpromenader med Eddie på 1-2 timmar utan att det är några problem. 
 
Skulle bara kika in och säga hej! Eftersom jag är ledig på heltid snart så kommer denna blogg bli mycket bättre än vad den varit! :)
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 
 
Visa fler inlägg