Andra på raken!

Im back! På heltid förfan! Idag är det måndag (har jag sagt att måndag är nog min favoritdag), den här dagen känns som en nystart att få till en otroligt bra vecka! Kan bero delvis på att jag alltid är ledig måndagar och får en chans att fixa och dona med allt jag vill göra. Men jag har nog alltid gillat måndagarna oavsett om jag har jobbat eller inte.
 
Jag skrev ju för inte så länge sen det här med bra och dåliga rutiner. Varför är det så att när man jobbar, säg att jag börjar 12.00 på dagarna så hinner jag äta frukost, promenad på 45-60 minuter med Eddie, duscha, sminka mig, göra iordning matlåda om det inte finns och äta innan klockan slår 12. Medans som idag har jag inte ens sminkat mig eller gjort iordning håret och duschen dröjde jag med ända tills vid 18.00. Eddie har varit ganska dålig idag, så det har blivit 2 korta promenader med honom. Jag säger bara blä!! 
 
Imorgon är min sista dag på jobbet och sen går jag på ledighet i 14 månader!! Alltså det är ganska overkligt, jag har varit ledig nu i 3 dagar hemma och jag känner att jag nästan klättrar på väggarna. Hur klarar man sig så länge? Jag får ångest av att vila för det är det jag igentligen ska göra 2 månader innan bebis kommer. 
Rastlös blir jag på tre röda, jag vill att det alltid ska hända något med mitt liv. Men jag måste nog inse att det här är en kort viloperiod i mitt liv och jag förstår att med barn senare så blir det aldrig någonsin samma vila igen. :)
 
Måste ju faktiskt pyssla med mitt företag som stått still ett tag så jag har ju ändå lite att göra om man säger så!
 
Man förstår inte att man var så smal för några månader sen, denna bild togs nog i början början av graviditeten.
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous