Hej på er!

Wow det har gått mer än en månad sen jag uppdaterade.. Och ska jag vara ärlig så vet jag faktiskt inte varför, det bara slank ur mig hela bloggejen och försvann typ. 
Jag har ju lite och berätta, eller ja det har ju hänt himla mycket på den här månaden jag har "försvunnit" men det får komma i lite olika omgångar. 
Jag är iallafall inne i vecka 31 på tisdag går in i vecka 32 och därmed är det sista dagen på jobbet. Jag sökte nämligen graviditetspenning och då får man 80% av sin lön 2 månader innan bebis har kommit från försäkringskassan OM man har ett fysiskt eller psyskiskt tungt jobb. Försäkringskassan godkände mig förra månaden och det var ju skönt det iallafall! Magen har växt som bara den och jag varken kan eller orka göra speciellt mycket på jobbet. Känner mig ganska handlingsförlamad eftersom mycket i mitt jobb är fysiskt, även fast talgbollarna i hinken "bara" väger 5 kg så blir det väldigt många kilon som ska bäras hela dan. 
Det gott folk, det känns i ryggen just nu haha! Nä slutklagat! Jag har haft en det riktigt bra ändå, jag orkar göra väldigt mycket och tar fortfarande långpromenader med Eddie på 1-2 timmar utan att det är några problem. 
 
Skulle bara kika in och säga hej! Eftersom jag är ledig på heltid snart så kommer denna blogg bli mycket bättre än vad den varit! :)
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous