För tillfället!

Jag är en person som har så extremt höga förväntningar av mig själv. Jag är den typen som vill gå upp kl 04.45 varje morgon och starta min dag. Jag vill ha hunnit träna, duscha, ätit frukost, långpromenad med hunden och typ ha hunnit jobba med mitt eget helst innan klockan slår 10 på morgonen. 
Jag har på den senaste tiden vaknat mellan 9-10 på morgonen med världens ångest. Jag hatar det! Jag tänker alltid att jag hade kunnat hinna göra såå mycket och så har jag bara legat i sängen och degat och inte gjort något vettigt. Tänk att bara behöva sova 6 timmar om dygnet och ha 18 vettiga timmar där du faktiskt gör något du älskar. Typ som att jobba dig mot ditt drömmål, se och uppleva saker och bara njuta av livet. Och om man har ett vanligt jobb så är det ju 8-9 timmar av dessa 18 timmar som försvinner men det är ju fortfarande mycket tid kvar om man tänker efter.
 
Jag tänker för ofta att äsch jag är gravid så jag kommer palla sen! Men vafan mitt liv är ju just nu också!! Ni kanske förstår nu vilket dilemma jag har i mitt huvud varenda dag. 
 
Prick i!!
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 
 
 
 
 
 

Sjuk hund

Hej och hå 8 dar senare. Hur dagarna bara flyger förbi är för mig helt crazy måste jag säga. Dagarna har rullat på som vanligt med jobb och ja same same!
 
Eddie har fått ett så kallat blodöra, det menas med att han troligtvis har slagit i örat någonstans någongång och den har sedan svullnat upp! Min lilla plutt.. Så i måndags var vi hos veterinären där han fick lugnande och tömde blodet i örat och sedan har han nu haft det bandagerat och haft kragen på sig fram tills idag. Då vi igentligen skulle byta plats på bandaget (vet inte riktigt hur det ska förklaras) så jag gjorde det men det bara släppte från örat direkt. Så jag testar imorgon igen så får örat vila lite. Problemet med det så kallade "blodörat" är att det är vanligt att det återkommer blod i örat hela tiden och man måste tömma. Om den inte läker som den ska nu så kommer det nog bli lite tufft. Ett alternativ är då att operera, tömma blodet och sy i själva venen/artären eller vad den nu kallas där blodet strömmar in ifrån och stänga ut blodet.
Men peppar peppar på att det håller sig nu och att örat läker. Det känns som att han alltid är sjuk eller att det alltid är någonting med honom, mammas älskling! <3
 
Han är inte helt och hållet nöjd med kragen, första natten ylade han och kunde inte sova med den så jag fick verkligen inte en blund. Men han har börjat vänja sig.
 
 
/Leila Abou-Dabous
 

Skördningsfest

Ni vet den där känslan när man bara kan kliva ut på balkongen och plocka lite körsbärstomater i en skål och äta! Haha ja om ni någonsin haft den där känslan det vill säga.
Jag tror det är första gången jag verkligen fått en ordentlig skörd denna sommar. Jag är alltid pepp på våren på att plantera och så och fixa med plantorna och sedan i mitten-slutet av sommaren så sinar det av och växterna mår som de mår efter att jag "halvt" brytt mig om dem. Men i år har det verkligen varit tvärtom. Jag har verkligen engagerat mig i balkongen och alla växter/plantor. Och nu såhär i slutet det sista om man kan säga så, så får man dessa som passade utmärkt i min salladslåda till jobbet idag!
 
 Naglarna ska fixas i helgen, haha det är en rätt kraftig utväxt för tillfället I know!
 
 
 / Leila Abou-Dabous
Visa fler inlägg