För tillfället!

Jag är en person som har så extremt höga förväntningar av mig själv. Jag är den typen som vill gå upp kl 04.45 varje morgon och starta min dag. Jag vill ha hunnit träna, duscha, ätit frukost, långpromenad med hunden och typ ha hunnit jobba med mitt eget helst innan klockan slår 10 på morgonen. 
Jag har på den senaste tiden vaknat mellan 9-10 på morgonen med världens ångest. Jag hatar det! Jag tänker alltid att jag hade kunnat hinna göra såå mycket och så har jag bara legat i sängen och degat och inte gjort något vettigt. Tänk att bara behöva sova 6 timmar om dygnet och ha 18 vettiga timmar där du faktiskt gör något du älskar. Typ som att jobba dig mot ditt drömmål, se och uppleva saker och bara njuta av livet. Och om man har ett vanligt jobb så är det ju 8-9 timmar av dessa 18 timmar som försvinner men det är ju fortfarande mycket tid kvar om man tänker efter.
 
Jag tänker för ofta att äsch jag är gravid så jag kommer palla sen! Men vafan mitt liv är ju just nu också!! Ni kanske förstår nu vilket dilemma jag har i mitt huvud varenda dag. 
 
Prick i!!
 
 
/ Leila Abou-Dabous