Sjuk hund

Hej och hå 8 dar senare. Hur dagarna bara flyger förbi är för mig helt crazy måste jag säga. Dagarna har rullat på som vanligt med jobb och ja same same!
 
Eddie har fått ett så kallat blodöra, det menas med att han troligtvis har slagit i örat någonstans någongång och den har sedan svullnat upp! Min lilla plutt.. Så i måndags var vi hos veterinären där han fick lugnande och tömde blodet i örat och sedan har han nu haft det bandagerat och haft kragen på sig fram tills idag. Då vi igentligen skulle byta plats på bandaget (vet inte riktigt hur det ska förklaras) så jag gjorde det men det bara släppte från örat direkt. Så jag testar imorgon igen så får örat vila lite. Problemet med det så kallade "blodörat" är att det är vanligt att det återkommer blod i örat hela tiden och man måste tömma. Om den inte läker som den ska nu så kommer det nog bli lite tufft. Ett alternativ är då att operera, tömma blodet och sy i själva venen/artären eller vad den nu kallas där blodet strömmar in ifrån och stänga ut blodet.
Men peppar peppar på att det håller sig nu och att örat läker. Det känns som att han alltid är sjuk eller att det alltid är någonting med honom, mammas älskling! <3
 
Han är inte helt och hållet nöjd med kragen, första natten ylade han och kunde inte sova med den så jag fick verkligen inte en blund. Men han har börjat vänja sig.
 
 
/Leila Abou-Dabous