Sjukdag

Jag brukar verkligen aldrig vara sjuk någonsin. På mitt nuvarande jobb har jag sjukanmält mig en gång och förra jobbet en gång där också. Och då har jag jobbat 2-3 år på vardera jobb. Jag är en sån person som alltid är frisk, mitt immunförsvar har alltid varit bra! MEN som jag skrev har alltid ja, sen Celinne kom har jag haft feber 2 gånger på 2 månader. Första gången troligtvis för att jag blev vaccinerad för röda hund på BB och igår så hade jag fått mjökstockning och då fick jag feber på grund av det. 
Nu när jag skriver det så finns ju det igentligen en anledning till varför febern kom men förfan vad sjuk jag kände mig. 
Igår var verkligen en riktig sjukdag, jag tror jag kom upp från sängen vid 14-15. Det är tur att Celinne är så "snäll" om man kan uttrycka det så eftersom att hon bara sover efter att hon har fått mat och fått blöjan bytt och Eddie sover om jag sover. Det är tur att Buggo tog ut honom på morgonen så död som jag var. 
 
Så idag blev det en riktig långpromenad för att kompromissa för ingen promenad igår. Så det blev en promenad på en timme och 45 minuter och vi gick totalt 6.5 kilometer. Så härligt! Jag ska försöka ta fler riktiga långpromenader från och med nu. Så ska det nog bli en bra form av mig till sommaren. 
 
 
Hon växer och växer!
 
 
/Leila Abou-Dabous

Bebisgos och promenader

Nu har jag nog äntligen börjat komma igång ordentligt med min "träning" eller ja den träning jag får göra 7 veckor efter min graviditet. Jag har nu under ganska många dar i rad tagit ordentliga promenader med barnet och hunden, vi har varit ute i minst 60 minuter och tagit minst 4 kilometer på varje promenad. Det känns riktigt bra faktiskt och det "motiverar" mig lite mer att äta bättre. Jag ligger på 3-4 kilo extra ifrån min vanliga vikt och lite hängmage kvar, det är som extra hud som hänger så jag får väl hoppas att det hinner gå ner till sommaren. Men det är inte så jätteviktig som jag tyckte förut, för nu när jag väl har min lilla bebis så är det verkligen så värt!
 
Iallafall så har Celinne hunnit bli hela 7 veckor, vart tog tiden vägen? Hon har blivit så sprallig, medans jag skriver detta blogginlägg så sprattlar hon med ben och armar som bara den medans hon ligger i sin gunga. Hon skrattar och ler så fort jag tittar på henne och pratar en massa bebissnack hela tiden. Det är lite roligare nu när hon har blivit lite mer stabilare i huvudet så man inte behöver vara lika orolig över den hela tiden. Hon börjar helt enkelt bli mindre och mindre ömtålig, min lilla skrutt vad jag älskar henne. 
 
Imorse var det ordentlig med sängmys!
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous

Vart tog energin vägen?

Dagarna går fort, rätt som det är så är hela veckan slut!? Denna vecka har varit riktigt dålig för mig, har inte fått mycket gjort och har inte haft rätt typ av energi. Nästan lite halvt deppigt sådär, suck jaja.
Som tur har har denna vecka varit oerhört soligt så det har varit längre promenader och jag har vågat mig ut längre ut än innan. Det som är grejen med spädbarn och att det inte är sommar ute är att det blir oerhört komplicerat att byta blöja och amma ute eftersom de kommer frysa vintertid, eller ja alla årstider förutom sommar. Det kommer att bli skönare om sisådär 2 månader då hon är lite äldre och det är varmare förhoppningsvis OCH jag har lärt mig hennes rutiner lite bättre. Jag ska tänka ut lite bättre blogginlägg än denna som enbart bara är flumm framöver så fort energin kommer tillbaks! ;)
 
 
 
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous
 
Visa fler inlägg