Sjukdag

Jag brukar verkligen aldrig vara sjuk någonsin. På mitt nuvarande jobb har jag sjukanmält mig en gång och förra jobbet en gång där också. Och då har jag jobbat 2-3 år på vardera jobb. Jag är en sån person som alltid är frisk, mitt immunförsvar har alltid varit bra! MEN som jag skrev har alltid ja, sen Celinne kom har jag haft feber 2 gånger på 2 månader. Första gången troligtvis för att jag blev vaccinerad för röda hund på BB och igår så hade jag fått mjökstockning och då fick jag feber på grund av det. 
Nu när jag skriver det så finns ju det igentligen en anledning till varför febern kom men förfan vad sjuk jag kände mig. 
Igår var verkligen en riktig sjukdag, jag tror jag kom upp från sängen vid 14-15. Det är tur att Celinne är så "snäll" om man kan uttrycka det så eftersom att hon bara sover efter att hon har fått mat och fått blöjan bytt och Eddie sover om jag sover. Det är tur att Buggo tog ut honom på morgonen så död som jag var. 
 
Så idag blev det en riktig långpromenad för att kompromissa för ingen promenad igår. Så det blev en promenad på en timme och 45 minuter och vi gick totalt 6.5 kilometer. Så härligt! Jag ska försöka ta fler riktiga långpromenader från och med nu. Så ska det nog bli en bra form av mig till sommaren. 
 
 
Hon växer och växer!
 
 
/Leila Abou-Dabous