Fredagkväll och funderingar

Den här veckan har jag verkligen hållit igång och det känns så bra! Jag får sån bra energi av att röra på mig, speciellt hemma då jag bara vill hålla igång här! Känner mig piggare, gladare och får mer lust till saker och ting! Och igår var det storhandling så passade på och köpa på mig en hel del gröna grönsaker som jag ska försöka mixa och dricka upp också! Det tar jag i ett annat inlägg!
Idag blev det en promenad på 6,6 kilometer och den tog ungefär 1 timme och 40 minuter. Observera att jag mötte upp grannen på vägen och vi hade en liten diskussion och att jag har en hund som inte går speciellt snabbt. Det är inte precis så att han drar mig framåt som många andra hundar utan här är det tvärtom. Sen är han lös oerhört mycket så jag får alltid ropa in honom eftersom han hamnar låångt bakom eftersom det ska luktas och kissas på varenda buske och hörn.
 
Ja, vad gör man en fredagkväll som denna? Hela ligan här hemma ligger helt utslagna i vardagsrummet(ungen vaknar och somnar om hela tiden) maken och hunden har däckat på varsin soffa och jag sitter på golvet och gungar ungen på sin gunga(eller vad man nu kallar den) medans jag kör på ett blogginlägg.
 
Häromdagen fick jag en present av en kompis till mig till Celinne, hon hade tryckt Celinnes namn och gjort lite fint runt om på en haklapp och två mössor och skickat hem till mig. Hon(min vän) har köpt en egen tryckare hem där hon trycker sina egna kläder, väskor, mössor you name it. Och tar även beställningar från bekanta och vänner som vill ha olika saker tryckta på. Jag blir så himla imponerad av henne ibland eftersom hon är alltid on the go, trots att hon har en lång rad sjukdomshistorik så kör hon på, hittar alltid nya sätt att tjäna pengar OCH göra något kul på vägen. Jag hoppas att jag en dag blir lika driven som henne. Kunna hitta flera olika saker man verkligen tycker är kul och tjäna pengar på det samtidigt. Jag startar tusen olika saker men jag fullbordar inte saker och ting eftersom jag tröttnar och har jag tröttnat då tyckte jag nog inte att det var så kul som jag trodde att det skulle bli. 
 
 
Så himla fina!
 
 
 
 
/Leila Abou-Dabous