Hård diet!

Från och med 1 april ska jag utmana mig själv ordentligt. Jag ska köra en strikt diet utan socker, transfetter, läsk och sånt skit. Målet är att försöka slimma ner kroppen lite under hela april månaden och sen börja träna på gymmet i maj. Så att jag kan försöka uppnå min beachbody till sommaren.
Jag ska köpa in massor av bra grönsaker och googla nya nyttiga recept. Det bästa är när jag åker hem till mamma och går ner till centrum där de säljer frukt och grönt mitt på torget. Där man får 2 fulla påsar för under 200 lappen = samma varor på ica maxi kostar säkert 300-400:- Älskar att handla där på torget.
 
Idag blev jag också färdig med alla papper från skatteverket iochmed att jag har företag så är det riktigt skönt att jag inte behöver tänka på det mer detta år. Momsen får jag tillbaka på det jag har lagt ut och så kommer jag få pengar tillbaka för skatten. De pengarna jag får i sommar för skatten kommer jag inhandla två iphone 7 för. Så trött på min telefon och Buggo hatar sin så det är väl lika bra.
 
I solen !
 
 
/Leila Abou-Dabous