Rutiner

Dagarna går och går och dagarna börjar äntligen forma sig till rutiner. Eftersom jag anpassar min sömn efter Celinne och hon sover mellan 00-03 på natten så vaknar vi mellan 10-12 på dagarna, då börjar vi med att jag käkar frukost sen städar upp lite hemma och sen blir det en promenad med barnet och hunden på 1-2 timmar. Och då har det hunnit bli eftermiddag, Buggo kommer hem och det ska lagas mat eller så gör vi något. Sen är dagen slut känns det som. Dagarna går så oerhört snabbt när man vaknar så sent, men jag har lärt att det är okej att vakan så sent utan få ångest eftersom att om jag ska få min sömn så måste jag anpassa den efter Celinne. Det är ju bara ett par månader och jag vill inte vara trött om Celinne vaknar på natten och vill äta, med risk att jag somnar eller tappar henne eller vadsomhelst när jag ammar. Så nu känns det ändå bra! 
 
Idag blir Celinne hela två månader, min lilla bebis växer. Igår var vi på BVC och hon väger nu 5.4 kg och är 58cm hon har alltså gått upp hela 700 gram på 2 veckor. Nu ökar hon på ordentligt i vikt och växer ordentligt. Hon vill umgås så mycket mer nu, hon vill gärna sitta uppe på knät och vara med. Innan var det bara gungan som gällde, den kunde hon ligga i hela dagen och vara en glad bebis!
 
Nu väntar jag in Buggo så att jag kan få åka iväg och fixa mina naglar med den extrema utväxten, fem veckor sen sist usch.. Och jag ska faktiskt unna mig en cola också jag har varit sugen i flera dar, jag försöker att hålla ner mängden kolsyrad läsk till en gång i veckan till att någongång sluta helt. Och sen ska jag storhandla mat.
 
 Om ni undrar vad det är så ja, dregel! :)
 
 
 
/ Leila Abou-Dabous