Vad är det som hindrar mig?

Jag fick en sån här aha upplevelse av en bild jag såg på instagram. Jag vet precis vad det är som hindrar mig från att utvecklas och sluta vara rädd, det är att jag alltid ska undra vad folk ska tycka om mig. Varje bild jag lägger upp på instagram tänker jag ett snäppe extra om den är tillräckligt bra för att folk ska tycka att jag är "normal". Det är inte förräns nu precis i denna stund som jag fattar att jag gör det. Varför är jag så jävla orolig över vad folk tycker? Varför bryr jag mig ens igentligen? Hur ska jag någonsin ens börja tjäna pengar om jag inte börjar sticka ut från mängden. Jag sitter fast i den här comfortzonen och behöver gå ett kliv utanför denna för att komma någon vart. Och jag vet precis vilka som kommer att börja snacka när jag går min egen väg men från och med nu blir det en ändring.
 
Jag har en sån sjuk känsla just nu, det är som att alla bitar faller på plats. Som att jag vet exakt vilken väg jag ska ta men jag måste bara ta det klivet. Idag börjar det, idag är jag den jag vill vara!
 
Denna text från denna snubbe gary var det som fick polletten att falla ner.
 
 
Edit: tydligen så betyder denna bild att när man bryr sig om folk så börjar man tjäna pengar. Men jag såg det på mitt vis haha ;)
 
/ Leila Abou-Dabous